طرز تهیه پیراشکی گوشت به همراه دستور آماده سازی خمیر جادویی
طرز تهیه پیراشکی گوشت
آموزش امروزمون هم پیراشکی گوشت هست با یه خمیر عالی جاتون سبز ?
اصلا هم خمیرش روغن زیادی جذب نکرد آلبوم رو ورق بزنید متوجه میشید اضافه روغن رو ببینید خیلی خوب میشه و اصلا هم چرب و چیلی نیست کاملا هم ترد میشه
میتونید هم از مواد گوشتی داخلش استفاده کنید هم هر چیزی که سلیقه اتون میکشه .
#خمیر_پیراشکی
طرز تهیه پیراشکی گوشت
دو لیوان آرد رو توی ظرف گود بریزید + یک ق غ خمیر مایع+ نصف ق چ نمک + یک ق غ شکر باهم مخلوط کنید بعد یک عدد تخم مرغ که از لختگی دراوردید + یک پیمانه آب ولرم + نصف پیمانه یه کوچولو کمتر روغن مایع بهش اضافه کنید مخلوط کنید و بعد کم کم آرد اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم و غیر چسبناک بدست بیاد دقت کنید آرد زیاد نزنید خمیر سنگین بشه و لطافتش کم بشه
خمیر رو بعد اینکه خوب ورز دادین توی یه ظرف که کمی چرب شده بزارید و روش سلفون بکشید و با یه پارچه بپیچید و بزارید یه جای گرم تا حجمش زیاد بشه برای من یکساعته ور اومد
بعد پفش رو بگیرید و چونه کنید توی عکس مشخصه من چیکار کردم بعد که لبه هاش رو فیکس کردم مثل قطاب پیچیدم ( فیلم پیچیدن قطاب توی پیج هست)
میتونید گرد ساده کنید بیضی کنید یا حتی از قالب پیراشکی استفاده کنید پی هر طور راحتید درست کنید و نوش جان کنید
خمیر رو بعد اینکه خوب ورز دادین توی یه ظرف که کمی چرب شده بزارید و روش سلفون بکشید و با یه پارچه بپیچید و بزارید یه جای گرم تا حجمش زیاد بشه برای من یکساعته ور اومد
بعد پفش رو بگیرید و چونه کنید توی عکس مشخصه من چیکار کردم بعد که لبه هاش رو فیکس کردم مثل قطاب پیچیدم ( فیلم پیچیدن قطاب توی پیج هست)
میتونید گرد ساده کنید بیضی کنید یا حتی از قالب پیراشکی استفاده کنید پی هر طور راحتید درست کنید و نوش جان کنید