طرز تهیه خورش اسفناج آموزش انواع خورش های سنتی
مواد لازم خورش اسفناج
آلو بخارا 300 گرم
پیاز متوسط (نگینی خرد شده) 1 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
مغز ران گوسفند یا گوساله (خرد شده) 400 گرم
زعفران (ساییده و حل شده در آب) 1 قاشق سوپخوری
اسفناج (پاک و خردشده) 700 گرم
شکر یک چهارم پیمانه (40گرم)
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه دمی گوجه یک ناهار بسیار ساده و در عین بسیار خوشمزه
- طرز تهیه لوبیا پلو اصول تهیه لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی
- آموزش تهیه شیر برنج مناسب برای وعده افطار روزه داران
- تهیه خورشت قیمه چگونه خورشتمون رو خوش طعمتر کنیم؟
- طرز تهیه آبگوشت سنتی و محلی همراه با دستور پخت عالی
- طرز تهیه خورشت ریواس با روش جدیدی بسیار خوش طعم






