ترکیب چای با سیب طعمدهنده گیاهی چای با خواص عالی

اگر چای را با سیب ترکیب کنیم، طعم شیرین سیب که از فروکتوز موجود در خود میوه حاصل می شود با طعم دهنده گیاهی چای شیرینی طبیعی ایجاد می کند و موجب می شود نیاز ما به مصرف شیرین کننده کمتر شود.
لزوم جایگزینی نوشیدنی های سالم به جای نوشیدنی شکردار و استفاده از گیاهان سنتی برای تولید نسل جدید نوشیدنی ها:با توجه به اینکه اصل مسلم در بیماران مبتلا به دیابت، محدودیت مصرف قندهای ثابت مانند خرما، عسل و درصدی از کشمش و تمام مواد و نوشیدنی هایی است که توسط شکر شیرین می شود، بهتر است بیماران را به سمت نوشیدنی های سودمند هدایت کنیم و به جای نوشیدنی های شکردار که نه تنها برای افراد دیابتی بلکه برای افراد معمولی هم آثار زیانباری دارد، آنها را به سمت استفاده از نوشیدنی ها و مواد غذایی ای ببریم که طعم شیرینی دارند و هم اینکه گلوکز این بیماران را بالا نمی برند.
متأسفانه مقاله های کمی درباره عوارض استفاده از قندهای شیرین کننده غیرگلوکزی داریم و عوارض این شیرین کننده ناشناخته است، تصریح کرد:به بیماران توصیه می کنم در رژیم های غذایی خود حتماً از قندهای طبیعی موجود در میوه ها استفاده کنند و به جای قند، توت و خرما در میان وعده های خود به کار برند.
پیشنهاد سردبیر
- نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب در آزادراه خلیج فارس
- چگونگی تاثیر کتاب خواندن بر قوی بودن مغز و درمان بیماری
- مصرف زیاد نودل و ماکارونی و عوارضی که در پی دارد
- خواص درمانی چای کوهی بررسی فواید و مضرات چای کوهی
- مراقبت از گیاه بامبو از گیاهان آپارتمانی زیبا و آرامش بخش
- درمان فلج و بیحسی اعضا بهبود بیحسی عضلات صورت و اعضا