طرز تهیه پیده گوشت آموزش غذای ترکی خوشمزه و سالم
طرز تهیه پیده گوشت
آموزش امروزمون پیده ی ترکی بود که خودم شخصا عاشقشم?
#پیده_گوشت
مواد لازم برای تهیه خمیر:آرد ١/۵تا٢ پیمانه،شیر ولرم نصف پیمانه،تخم مرغ یک عدد،روغن مایع ۴ق غ،مایه خمیر فوری ٢ ق چ،شکر ٢ق چ،نمک نصف ق چ
گوشت چرخ کرده ٢۵٠ گرم،پیاز نگینی خرد شده یک عدد متوسط،فلفل دلمه یک عدد بزرگ خرد شده،قارچ ۵ عدد خرد شده،ذرت پخته شده به میزان دلخواه،پودر سیر و اویشن هرکدام یک ق چ،زردچوبه نمک فلفل به میزان لازم
گوجه و جعفری برای روی پیده
طرز تهیه:ابتدا شیر ولرم(در حدی که دست نسوزه)رو با مایه خمیر و شکر با قاشق چوبی مخلوط کنید،تخم مرغ روغن و نمک رو به هم خوب بزنید و شیر رو بهش اضافه کنید و خوب بزنید،ارد رو کم کم اضافه کرده تا زمانی که خمیر لطفی بدست بیاد،در جای گرم یکساعت استراحت میدیم تا حجم خمیر دوبرابر بشه،گوشت و پیاز خرد شده رو کمی تفت بدین و فلفل دلمه و قارچ اضافه کنید کمی تفت بدین و زردچوبه نمک و فلفل اضافه کنید و بعد در صورت دلخواه کمی رب گوجه و پودر سیر و اویشن،زیاد مواد رو تفت ندین،خمیر را با وردنه بیضی شکل باز کنید اطراف خمیر رو از دوطرف لوله کنید و در انتهادوطرف خمیر رو به هم وصل کنید،کف خمیر رو با سس مورد علاقه من از سس تند استفاده کردم اغشته کنید و بعد گوشت و بقیه ی مواد رو اضافه کنید و همه جای خمیر یمسان پخش کنید باز کمی سس روی کار بریزید و پنیر پیتزا به مقدار زیاد بپاشید و کمی روشو اسپری اب کنید،و بعد جعفری و ذرت و گوجه فرنگی حلقه شده بذارید،اطراف پیده رو کمی با زرده تخم مرغ و خامه صبحانه رومال کردم و کنجد پاشیدم،پیده رو داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه به مدت ٣٠ دقیقه بپزید?م? غذای_ترکی پیده_ترکی پیده