طرز تهیه کتلت شیرازی یه غذای ساده اما خوشمزه
طرز تهیه کتلت شیرازی
یه روزهایی باید غذا رو برای بچه ها دلچسب کرد . مثل امروز که یه غذای ساده رو تبدیل به یه ساندویچ خوشمزه کردیم .
به نظرم همه چیز برمی گرده به خود ما . همه چیز برمیگرده به نگرش ما نسبت به زندگی ، به میزان توکل ما . به اعتمادمون نسبت به خدا .
برای وعده ناهار کتلت شیرازی هم پخته میشه یک غذای نونی بسیار خوشمزه است . نمیدونم چرا اسم این غذا کتلت هست ???
خیلی شبیه کوکو سیب زمینی پخته میشه .
سه عدد سیب زمینی درشت رو آب پز کردم و له کردم . توی تابه یک لیوان آب و بیست گرم کره و کمی زردچوبه ریختم . وقتی آب شروع به جوشیدن کرد ، یک لیوان سرخالی آرد گندم رو توی اون ریختم . شعله رو کم کردم و با کفگیر تند تند هم زدم و با پشت کفگیر فشار دادم تا خمیر شد . دو سه دقیقه همینجوری خمیر رو پختم.
خمیر رو با سیب زمینی اب پز ، یک عدد پیاز متوسط رنده شده و اب گرفته مخلوط کردم .
نمک ، فلفل ، دو عدد تخم مرغ ، چهار قاشق آرد سوخاری مخلوط کردم .
کمی چسبناک هست . هر بار دستم رو کمی مرطوب کردم و توی دست شکل دادم ، وسط اون رو با کارد برش دادم و توی تابه گذاشتم تا دو طرف اون برشته بشه . هر چی نازک تر باشن ، برشته تر و خوشمزه تر میشن .???
با این مقدار مواد ، هجده عدد کتلت داشتم .
حتما با شعله بالا سرخ کنید تا هم ترد بشه و هم روغن کمتری جذب کنه .
طرز تهیه کتلت شیرازی,دستور کوکوی شیرازی,مواد لازم کوکوی شیرازی, کتلت شیرازی , پخت کتلت شیراز ,کوکو سیب زمینی خوشمزه ,روش تهیه کوکوسیب زمینی
به همراه گوجه ، خیار شور ، کاهو و البته ترشی ، ساندویچ کنید و لذت ببرید