طرز تهیه کیک سیب تابه ای آموزش دستور پای سیب پرطرفدار
طرز تهیه کیک سیب برای جشن و مهمانی که برای تولد عزیزترین کسی که دارید
کیک سیب که خیلی خیلی درخواست داشتین
این دستور رو میشه به صورت تک نفره و پای سیب درست کرد ….
پای سیب با بافت عالی
کره صد و پنجاه گرم
پودر قند صد و پنجاه گرم یا یک لیوان
آرد یک و نیم لیوان .تخم مرغ سه عدد
بکینگ پودر یک و نیم ق چ.دارچین نصف ق چ.وانیل نوک ق چ.نشاسته ذرت سه ق غ
سیب دو عدد .شکر یک ق م
ابتدا زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده رو میزنیم تا کف کنه سپس یک سوم پودر قند اضافه میکنیم اینقدر میزنیم تا از ظرف نریزه
کره رو با وانیل و پودر قند پنج دقیقه میزنیم تا کاملا پوک و سبک بشه و رنگش روشن بشه سپس زرده ها رو یکی یکی اضافه میکنیم و هر بار سی ثانیه هم میزنیم بعد از این مخلوط آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو الک کرده و به مخلوط کره اضافه میکنیم وقتی یکدست شد سفیده رو با لیسک و به صورت دورانی و آروم با مواد ترکیب میکنیم
دارچین و سیب خورد شده و شکر رو مخلوط میکنیم .اگر نمی خواست سیب تغییر رنگ بده کمی آبلیمو طبیعی بزنید و مخلوط کنید
کف قالب یا تابه رو خوب چرب و آردپاشی کنید بعد نصف مایه کیک رو داخلش بریزید خوب پخش کنید بعد سیب روش بچینید..باقی مایه کیک رو خوب پخش کنید و دوباره سیب بچینید
روش پخت کیک سیب روی گاز. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین مدت چهل و پنج دقیقه زمان پخت میخواد بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه
روش پخت داخل فر. فر رو مدت یک ربع با حرارت صد و هفتاد درجه میزارین داغ بشه بعد قالب رو داخلش بزارین و مدت چهل و پنج زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه
بعد پخت اجازه بدین خنک بشه بعد برش بدین