طرز تهیه سمبوسه سریع و کم روغن با فوت و فن عالی

طرز تهیه سمبوسه سریع و کم روغن با فوت و فن عالی

طرز تهیه سمبوسه سریع

یه شام بسیار خوشمزه و سه سوته و باحال خیلی سریع درست میشه و خوشمزه است
درست کردن این سمبوسه خیلی راحت و بی دردسر
اول که دستگاه ساندویچ ساز رو بزارین پنج دقیقه گرم بشه بعد داخلش رو خوب چرب کنید و یک عدد نون لواش رو نصف کنید داخل ساندویچ ساز بزارین بعد از مواد میانی سمبوسه داخلش بزارین و بهتره وکمی پنیر پیتزا بریزین و نصف دیگر نون لواش کنید و روش بزارین و با قلمو روی نون رو با روغن چرب کنید و درش رو بزارین یک ربع زمان بدین سمبوسه آماده است بعد هم برش بدین و میل کنید
مواد میانی سمبوسه من مرغ با پیاز و قارچ و فلفل دلمه ای تفت داده پر کردم
مواد اصلی سمبوسه رو براتون میزارم درست کنید
سیب زمینی پخته و خرد شده/ 2 عدد
گوشت چرخ کرده/ 200 گرم
پیاز خردشده/1عدد
زردچوبه،نمک،فلفل سیاه و قرمز/ به میزان لازم

طرز تهیه سمبوسه سریع

طرز تهیه سمبوسه سریع ,پخت سمبوسه کم روغن با فوت و فن عالی,دستورسمبوسه سریع ,پخت سمبوسه کم روغن ,مواد لازم سمبوسه ,تهیه سمبوسه کم روغن با ساندویچ ساز
طرز تهیه:
ابتدا در تابه روغن و پیاز را ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا پیاز طلایی شود.
سپس گوشت را در آن به مدت هفت هشت دقیقه دقیقه تفت می دهیم و بعد از آنکه رنگ گوشت کاملا تغییر کرد تمام ادویه جات را به آن اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده به مواد اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه مواد ا با حرارت کم تفت می دهیم
نکته بزارید نون از داغی بیفته بعد برش بدین..اگر نمی خواین ترد بشه زودتر بردارین

تکرار:طرز تهیه: سمبوسه کم روغن
ابتدا در تابه روغن و پیاز را ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا پیاز طلایی شود.
سپس گوشت را در آن به مدت هفت هشت دقیقه دقیقه تفت می دهیم و بعد از آنکه رنگ گوشت کاملا تغییر کرد تمام ادویه جات را به آن اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده به مواد اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه مواد ا با حرارت کم تفت می دهیم
نکته بزارید نون از داغی بیفته بعد برش بدین..اگر نمی خواین ترد بشه زودتر بردارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *