طرز تهیه بال کاراملی آموزش انواع غذاهای جدید و فست فودی
طرز تهیه بال کاراملی
مواد لازم طرز تهیه بال کاراملی
بال مرغ 10 عدد
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
سس عسل و چیلی مواد لازم??? ۲قاشق غذا خوری روغن زیتون
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
سیر رنده شده ۱ الی 2 حبه
فلفل قرمز به مقدار لازم
عسل یک قاشق غذاخوری پر
آب 3 قاشق سوپ خوری
آب لیموی ترش ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
کره 25 گرم برای سرخ کردن
طرز تهیه بال کاراملی
بال مرغ به سس سویا آغشته میکنیم
و بعد سیر رنده شده با روغن تفت می دهیم و رب اضافه میکنیم و فلفل قرمز و عسل و آب رو کمی که جوشید زیر گاز خاموش می کنیم و آبلیمو اضافه کردم و رو بال این سس میریزم و بعد از 24 ساعت داخل ظرف در دار گذاشتم داخل ماهی تابه کره ریختم.
این بال ها رو از سس جدا کردم و سرخ کردم 10 دقیقه
نکته میتونید شما کباب کنید رو گاز یا ذغال
تکرار:مواد لازم
بال مرغ 10 عدد
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
سس عسل و چیلی مواد لازم??? ۲قاشق غذا خوری روغن زیتون
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
سیر رنده شده ۱ الی 2 حبه
فلفل قرمز به مقدار لازم
عسل یک قاشق غذاخوری پر
آب 3 قاشق سوپ خوری
آب لیموی ترش ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
کره 25 گرم برای سرخ کردن
طرز تهیه :
بال مرغ به سس سویا آغشته میکنیم
و بعد سیر رنده شده با روغن تفت می دهیم و رب اضافه میکنیم و فلفل قرمز و عسل و آب رو کمی که جوشید زیر گاز خاموش می کنیم و آبلیمو اضافه کردم و رو بال این سس میریزم و بعد از 24 ساعت داخل ظرف در دار گذاشتم داخل ماهی تابه کره ریختم.
این بال ها رو از سس جدا کردم و سرخ کردم 10 دقیقه
نکته میتونید شما کباب کنید رو گاز یا ذغال