دستور شیرینی رسپیری شادی از خوشمزه ترین شیرینی های خشک

دستور شیرینی رسپیری شادی از خوشمزه ترین شیرینی های خشک

دستور شیرینی رسپیری

شیرینی عید اونم از نوع خیلی خوشمزه با ماندگاری طولانی.
این شیرینی از خوشمزه ترین شیرینی های خشکه که بسیار لطیفه و تو دهن آب میشه و مناسب برای پذیرایی عید

#شیرینی_رسپیری_شادی

مواد لازم

کره 125 گرم (کره گیاهی یا کره صبحانه)

ارد 125 گرم (معادل یک لیوان سرخالی)

نشاسته ذرت 25 گرم (معادل حدودا 3 قاشق غذاخوری)

پودر قند 25 گرم (معادل حدودا 2 قاشق غذاخوری)

پودر نسکافه فوری یا پودر قهوه 1 قاشق مرباخوری

اب گرم 1 قاشق غذاخوری

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

دستور شیرینی رسپیری ,از خوشمزه ترین شیرینی های خشک,شیرینی رسپیری, شیرینی عید ,شیرینی خانگی ,طرز تهیه شیرینی رسپیری,شیرینی شادی,شیرینی عید شادی

طرز تهیه: دستور شیرینی رسپیری

کره همدمای محیط و نرم ، پودر قند یا پودر شکر و وانیل رو سه دقیقه هم بزنید تا پوک و سبک بشه. پودر نسکافه فوری یا پودر قهوه رو در آب ولرم حل کرده و به مواد اضافه کنید، در حد مخلوط شدن هم بزنید. نشاسته ذرت رو روی مواد الک کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد رو روی مواد الک کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد رو داخل قیف با ماسوره 2d یا ماسوره شکوفه سایز متوسط بریزید و در سینی چرب نشده با فاصله از هم قیف بزنید.

دستور شیرینی رسپیری ,از خوشمزه ترین شیرینی های خشک,شیرینی رسپیری, شیرینی عید ,شیرینی خانگی ,طرز تهیه شیرینی رسپیری,شیرینی شادی,شیرینی عید شادی

شیرینی ها رو طبقه وسط فر گرم شده با دمای 160 درجه مدت 15 تا 20 دقیقه قرار بدید.
این شیرینی طعم فوق العاده ای داره و حتی کسانیکه اهل قهوه نیستند این شیرینی رو میپسندند. ماندگاری طولانی داره و برای عید مناسبه

تکرار :طرز تهیه: دستور شیرینی رسپیری

کره همدمای محیط و نرم ، پودر قند یا پودر شکر و وانیل رو سه دقیقه هم بزنید تا پوک و سبک بشه. پودر نسکافه فوری یا پودر قهوه رو در آب ولرم حل کرده و به مواد اضافه کنید، در حد مخلوط شدن هم بزنید. نشاسته ذرت رو روی مواد الک کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد رو روی مواد الک کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد رو داخل قیف با ماسوره 2d یا ماسوره شکوفه سایز متوسط بریزید و در سینی چرب نشده با فاصله از هم قیف بزنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *