جدیدترین سبزه های عید سبزه های متفاوت در سفره هفت سین
جدیدترین سبزه های عید
انشالله خداوند دل همه ی دوستانش رو در سال جدید شاد کنه. قلب ها پرزنورایمان. تن ها سالم. لب ها خندان. عقل ها زیاد. خونه ها پرازنعمت و رحمت و برکت. سبزه ها سبز و سرحال. شیرینی ها خونگی. عیدی ها فراوون. حرف ها خوب و خوش. چشم ها بینا .گوش ها شنوا انشاللللللله
کاروفناوری خلاقیت:
سبزه عید :
25 میلیون خانوار ایرانی، اگر هر خانوار ایرانی فقط 200 گرم گندم برای سبزه مصرف کند، پنج هزار تن گندم به هدر میرود.
( توجه : برای تولید و کشت یک کیلوگرم گندم هزار و 300 لیتر آب مصرف شده است)
6,500,000,000لیتر آب مصرف شده!!
بهتر است از سبزیجات خوراکی مانند (ریحان، نعنا، پونه، شاهی و…) در کشت سبزه استفاده کنیم
جدیدترین سبزه های عید
جدیدترین سبزه های عید
جدیدترین سبزه های عید
کاشت سبزه با بذریاهمون دانه ذرت?
برای بذرذرت ۲۰روزقبل ازعیدمی باشه
نحوه تهیه سبزه با هسته نارنج و پرتقال
1. جداکردن هسته ها از پرتقال
سعی کنید که یک پرتقال هستهدار را برای این کار انتخاب کنید. بعضی از پرتقالها از جمله پرتقال ناول هستههای کمی دارند. توجه داشته باشید که از هستههای لکه دار استفاده نکنید و اجازه ندهید که هستهها در طول فرآیند خشک شوند.
2. تمیز کردن هسته ها
با انگشتانتان کاملا هستهها را زیر آب بشوئید.سعی کنید که هیچ پالپی در میان هستهها باقی نماند و مراقب باشید که هستهها آسیب نبینند.
3. خیساندن هسته ها در لیوان آب به مدت یک شب
نیازی نیست که روی لیوان را بپوشانید.توجه کنید که باید هستهها را در آب ولرم بگذارید.
4. قراردادن هسته ها در یک حوله کاغذی مرطوب
توجه: هسته ها می بایست کاملا به واسطه حوله مرطوب محصور شوند
برای درست کردن سبزه عید با هسته پرتقال و لیمو شما باید همواره سعی کنید که هستهها را مرطوب نگه دارید. در صورتی که هستهها خشک شوند دیگر جوانه نخواهند زد.
5. قرار دادن هسته ها درون یک پاکت پلاستیکی
کیسه پلاستیکی باعث میشود که رطوبت هستهها حفظ شود. البته اجازه تبادل هوا را هم بدهید. با این کار شما اساسا یک گلخانه کوچک را برای هستههای خود به وجود آوردهاید و این هم یکی دیگر از مراحل درست کردن سبزه عید با هسته پرتقال و لیمو است.
6. نگهداری هسته های پرتقال در محلی گرم
هستههای پرتقال یا لیمو در دمایی معادل 70 تا 75 درجه فارنهایت ( 21 تا 24 درجه سانتیگراد) جوانه میزنند.لبهی پنجرهای که آفتاب به خوبی از آن به داخل میتابد میتواند مکان ایدهآلی برای نگهداری از هستهها باشد. البته اگر به گلخانه دسترسی دارید؛ گلخانه نیز مکان بسیار خوبی است.
7. مرطوب کردن پی در پی حوله کاغذی
بطور منظم هستهها را بررسی کنید و اگر رطوبتشان را از دست داده بودند آنها را دوباره مرطوب کنید. برای درست کردن سبزه عید لازم است که هستهها همیشه مرطوب و گرم بمانند.
8. انتظار به مدت 2 هفته
هستههای پرتقال و یا لیمو برای جوانه زدن به دو هفته زمان نیاز دارند.
9. انتقال هستهها به داخل ظرف تزئینی
حال هستهها را به داخل ظرف مورد نظرتان انتقال دهید و روزی یکبار آنها را مرطوب کنید تا از خشک و پلاسیده شدن آنها جلوگیری بعمل آید
سبزه ی کنجد سیاه برای سفره هفت سین
روند کار به این صورت است که باید دانه کنجد را برای حدود ۶ الی ۸ ساعت در آب خیس کنید.
بهترین زمان جهت جوانه زدن کنجد، ۸ روز قبل از عید میباشد.
این دانه تا سیزدهم فروردین رشد کمی دارد و میتوان ار آن به عنوان سبزه مناسب سفره هفت سین استفاده کرد.
پس برای کاشت سبزه کنجد، ابتدا یک قطعه پارچه را روی یک بطری خالی یا همان ظرف دلخواه پیچانده.
و سپس مقداری از دانههای کنجد را در آب خیس کنید و بر روی پارچه قرار دهید.
بعد از چند روز، دانههای کنجد بر روی پارچه دور بطری جوانه میزند.
و به صورت ستون کوچکی از سبزه به شکلی زیبا و تماشایی چشمان هر بیندهای را به خود خیره میکند.
به همین راحتی و به همین سرعت، شما یک سبزه بسیار زیبا خواهید داشت که شبیه به هیچ سبزه دیگری نیست.
و داخل سفره هفت سین شبیه به یک درخت سبز کوچک به چشم میآید.
امیدواریم از این آموزش استفاده کنید و یک سبزه متفاوت و زیبا برای سفره هفت سین امسال خود تهیه کنید.
نکاتی درباره کاشت سبزه کنجد سیاه:
برای تهیه سبزه کنجد سیاه باید از دانه کنجد بونداده استفاده کنید.
شما میتوانید از دانه کنجد سفید نیز برای تهیه این سبزه استفاده کنید