طرز تهیه کیک پلنگی آموزش کیک پلنگی مرحله به مرحله
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کیک پلنگی آموزش کیک پلنگی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک پلنگی و آموزش پخت این کیک خوشمزه و خوش عطر زیبای برای جشن تولد و مراسم مهمانی ها و مواد لازم برای پختن کیک پلنگی و تزیین آن را در مجله آشپزی ایران پاتوق بخوانید
مواد لازم برای کیک پلنگی :
تخم مرغ ٣عدد
روغن دو سوم لیوان
شکر یک لیوان
شیر دو سوم لیوان
آرد دو لیوان
وانیل ١ ق چ
بکینگ پودر ١ ق چ
پودر کاکائو به مقدار لازم
طرز پخت کیک پلنگی :
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک و کنار بگذارید
تخم مرغها و شکر و وانیل رو پنج دقیقه بزنید و بعد روغن رو اضافه و سپس شیر رو اضافه و هم بزنید، در انتها مخلوط آرد و بکینگ پودر رو بوسیله لیسک به آرامى و بشکل دورانى به خورد مواد اولیه میدیم ،
از روى مایع کیک به اندازه چهار پنج ق غ چشمى کنار میگذاریم و بقیه اش رو داخل قالب ٢۵ سانتى مى ریزیم، مایع کیکى رو که کنار گذاشته بودیم دو قسمت میکنیم ، به یک قسمت مقدار کمى پودر کاکائو میزنیم طورى که کمى به رنگ قهوه اى روشن دربیاد و به قسمت دیگرش پودر کاکائوى بیشترى میزنیم تا قهوه اى تیره بشه، مایع قهوه اى روشن رو داخل قیف و یا حتى کیسه فریزر ریخته نوکش رو کمى قیچى کرده و دایره هاى درشت و نامنظم روى کیک میکشیم، بعد با رنگ تیره تر به همون روش دور لکه هاى قهوه اى رو برنگ تیره تر خط میکشیم، بعد قالب رو داخل فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه بمدت ٣٠ تا ۴۵ دقیقه اجازه پخت میدیم ، وقتى پخت قالب رو خارج کرده و صبر میکنیم تا خنک بشه، بعد داخل ظرف سرو میگذاریم .
طرز تهیه کیک پلنگی :
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک و کنار بگذارید
تخم مرغها و شکر و وانیل رو پنج دقیقه بزنید و بعد روغن رو اضافه و سپس شیر رو اضافه و هم بزنید، در انتها مخلوط آرد و بکینگ پودر رو بوسیله لیسک به آرامى و بشکل دورانى به خورد مواد اولیه میدیم ،
از روى مایع کیک به اندازه چهار پنج ق غ چشمى کنار میگذاریم و بقیه اش رو داخل قالب ٢۵ سانتى مى ریزیم، مایع کیکى رو که کنار گذاشته بودیم دو قسمت میکنیم ، به یک قسمت مقدار کمى پودر کاکائو میزنیم طورى که کمى به رنگ قهوه اى روشن دربیاد و به قسمت دیگرش پودر کاکائوى بیشترى میزنیم تا قهوه اى تیره بشه، مایع قهوه اى روشن رو داخل قیف و یا حتى کیسه فریزر ریخته نوکش رو کمى قیچى کرده و دایره هاى درشت و نامنظم روى کیک میکشیم، بعد با رنگ تیره تر به همون روش دور لکه هاى قهوه اى رو برنگ تیره تر خط میکشیم، بعد قالب رو داخل فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه بمدت ٣٠ تا ۴۵ دقیقه اجازه پخت میدیم ، وقتى پخت قالب رو خارج کرده و صبر میکنیم تا خنک بشه، بعد داخل ظرف سرو میگذاریم .
پیشنهاد سردبیر
- طرزتهیه قطاب سیب و دارچین شیرینی لذیذ سنتی و محلی
- طرز تهیه شیرینی شکلاتی فندقی و کرم ویژه و خوشمزه
- دستور کیک ماکرون نارگیلی کیکی لطیف و بسیار نرم و خوشمزه
- مسقطی هندوانه مواد لازم جهت تهیه مسقطی هندوانه مخصوص شب یلدا
- طرز تهیه کیک مرمری آموزش انواع کیک و شیرینی مقوی و رژیمی
- طرز تهیه باقلوا رولی لقمه ای شیرینی خوشمزه و پر شیره






