دستور شیرینی مسقطی آموزش مسقطی خوشمزه و پرطرفدار
دستور شیرینی مسقطی
اینم یک شیرینی راحت و بسیار خوشمزه و پرطرفدار که برای عید پذیرایی هم بسیار مناسبه
شیرینی مسقطی
نشاسته گل یک لیوان .آب هفت لیوان .شکر یک و نیم لیوان.روغن مایع یک سوم لیوان.گلاب نصف لیوان زعفران دم کرده یک سوم لیوان.جوهر لیمو نوک ق چ.گلوکز یک ق غ(قابل حذف)
دستور شیرینی مسقطی
نشاسته رو با یک لیوان اب مخلوط کنید وقتی حل شد واز صافی رد کنید
بقیه آب +شکر+گلاب رو اضافه کرده وهم بزنید وبزارید داخل قابلمه نچسب رو شعله گاز با حرارت خیلی کم مدام با قاشق هم بزنید مدت نیم ساعت کمی غلظت گرفت زعفران و جوهر لیمو روغن مایع اضافه کنید ودوباره هم بزنید تا مواد وروغن مایع به خورد هم برن گلوکز اضافه کنید تا یکساعت با حرارت ملایم مرتب هم بزنید بعد یک ساعت دم کنی بزارید .
دستور شیرینی مسقطی
شعله باید خیلی کم باشه هر ده دقیقه هم بزنید تا ته نگیره در این فاصله مقداری خلال بادام یا هر مغز دیکه می تونید بزنید من گردو و خلال بادام و تخمه زدم وقتی دم کنید گذاشتید حداقل دو ساعت و نیم دیگه باید روی حرارت باشه نیاز نیست یکسره بالای سرش باشید فقط ده دقیقه یکبار هم بزنید.
که ته نگیره وقتی بعد این زمان مایه مسقطی کم آب شد و کاملا از قابلمه جدا و اوند وسط قابلمه آماده است می تونید خاموش کنید بعد فوری بریزد تو قالب با قاشق چرب روشو صاف کنید با هر چیزی دوست داشتیت روش رو تزیین کنید وبزارید جای خنک به مدت پنج شش ساعت سپسبه سلیقه خود برش بزنید وتزیین کنید
پخت مسقطی بین۲/۵ تا ۳ساعت باید طول بکشه .تا نشاسته کاملا بپزه و شفاف بشه وبوی خامی اش گرفته بشه
مسقطی در ظرف در بسته یک ماه در یخچال قابل نگهداریه .نیازی نیست قالب چرب بشه