طرز تهیه پارفه بادام آموزش انواع دسر و کیک های مجلسی ومهونی

طرز تهیه پارفه بادام آموزش انواع دسر و کیک های مجلسی ومهونی

طرز تهیه پارفه بادام

پارفه_بادام

موادلازم?
برای یک قالب لوف 30 سانتیمتری
250 گرم بادام با پوست، درشت خرد شده
250 گرم شکر
4 تخم مرغ
1 پنس نمک دریا
400 گرم خامه فرم گرفته (شیرین نباشه)
چند قطره اسانس بادام یا 1-2 قاشق چایخوری نسکافه یا قهوه دم کرده

طرز تهیه پارفه بادام,مواد لازم تهیه پارفه بادام,دستور تهیه پارفه بادام, آموزش انواع دسر و کیک, پارفه بادام ,آموزش کیک های مجلسی ومهونی

طرز تهیه پارفه بادام :
100 گرم از شکر رو داخل تابه نچسب بریزین و روی حرارت ملایم قرار بدین تا حل شه ولی رنگش کاراملی نشه، بادام هارو اضافه کنین و تفت بدین تا بادام ها کاراملی رنگ شن. بعد بزارین روی کاغذ روغنی تا سرد شن. بعد 50 گرمشو برای تزیین نگه دارین داخل ظرف دربسته.حالا زرده های تخم مرغ رو با بقیه شکر با همزن بزنین تا پر از کف شه، و سفیده هارم با نمک بزنین تا سفت شه و از کاسه نریزه.بعد به سفیده، مخلوط زرده رو اضافه کنید و با لیسک به آرامی زیرو رو کنین، بعد خامه رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین، بعد اسانس بادام و بادام های کاراملیزه شده رو اضافه کنید و زیرو رو کنین.داخل قالب رو کمی خیس کنین و سلفون بزارین تا بچسبه، مخلوط رو داخلش بریزین و چند دفعه به میز بزنین تا حباب های داخلش بره، بعد روش سلفون بکشین و 24 ساعت بزارین فریزر.قبل از سرو دربیارین و روشو با بادام های کاراملیزه شده تزیین کنید.

تکرار:طرز تهیه پارفه بادام :
100 گرم از شکر رو داخل تابه نچسب بریزین و روی حرارت ملایم قرار بدین تا حل شه ولی رنگش کاراملی نشه، بادام هارو اضافه کنین و تفت بدین تا بادام ها کاراملی رنگ شن. بعد بزارین روی کاغذ روغنی تا سرد شن. بعد 50 گرمشو برای تزیین نگه دارین داخل ظرف دربسته.حالا زرده های تخم مرغ رو با بقیه شکر با همزن بزنین تا پر از کف شه، و سفیده هارم با نمک بزنین تا سفت شه و از کاسه نریزه.بعد به سفیده، مخلوط زرده رو اضافه کنید و با لیسک به آرامی زیرو رو کنین، بعد خامه رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین، بعد اسانس بادام و بادام های کاراملیزه شده رو اضافه کنید و زیرو رو کنین.داخل قالب رو کمی خیس کنین و سلفون بزارین تا بچسبه، مخلوط رو داخلش بریزین و چند دفعه به میز بزنین تا حباب های داخلش بره، بعد روش سلفون بکشین و 24 ساعت بزارین فریزر.قبل از سرو دربیارین و روشو با بادام های کاراملیزه شده تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *