دستور آش سبزی شیرازی آموزش آش محلی و سنتی شیراز
دستور آش سبزی شیرازی
مواد لازم دستور آش سبزی شیرازی :?
سبزی (آش) ۵۰۰ گرم
برنج ۱ پیمانه
نخود ۱/۲ پیمانه
لوبیا چیتی ۱ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
قلم گوساله ۱ عدد
پیاز داغ ۱ پیمانه
آرد گندم و برنج ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
✍طرز تهیه دستور آش سبزی شیرازی :
سبزی این آش تره، ترخان، مرزه و جعفری است.
سبزیها را بشورید و خرد کنید و سپس حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید، در یک قابلمه بپزید و در حین پخت آب آن را دو نوبت عوض کنید.
در مرحله آخر حبوبات را با قلم گوساله در قابلمه بگذارید و وقتی حبوبات پخت، نیمی از آن را له کنید تا آش لعاب داشته باشد.
گوشت گوسفندی را بپزید و ریش ریش کنید و به قابلمه آش اضافه کنید.
پیازداغ را در آش بریزید و سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید.
بعد از نیم پز شدن سبزیجات، برنج را اضافه کنید.
در اواخر پخت، آرد برنج و گندم را در آب سرد حل کرده و به آش اضاف کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.
نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با پیازداغ تزیین کنید.
سایر نکات
این آش نیازی به کشک و نعنا داغ ندارد.
تکرار :
✍طرز تهیه دستور آش سبزی شیرازی :
سبزی این آش تره، ترخان، مرزه و جعفری است.
سبزیها را بشورید و خرد کنید و سپس حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید، در یک قابلمه بپزید و در حین پخت آب آن را دو نوبت عوض کنید.
در مرحله آخر حبوبات را با قلم گوساله در قابلمه بگذارید و وقتی حبوبات پخت، نیمی از آن را له کنید تا آش لعاب داشته باشد.
گوشت گوسفندی را بپزید و ریش ریش کنید و به قابلمه آش اضافه کنید.
پیازداغ را در آش بریزید و سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید.
بعد از نیم پز شدن سبزیجات، برنج را اضافه کنید.
در اواخر پخت، آرد برنج و گندم را در آب سرد حل کرده و به آش اضاف کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.
نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با پیازداغ تزیین کنید.
سایر نکات
این آش نیازی به کشک و نعنا داغ ندارد.