آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
دستور پیراشکی قاشقی فوری بهترین پیراشکی خوشمزه
دستور پیراشکی قاشقی فوری جدیدترین پیراشکی خوشمزه و آموزش آسان و راحت طرز تهیه آن و مواد لازم مخصوص پیراشکی قاشقی و مراحل پخت آن ویژه مهمانی در این قسمت از آشپزی ایران پاتوق مطالعه نمایید
اینم دستور پیراشکی قاشقی فوری بسیار خوشمزه ..امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید …دوستان مراحل رو گذاشتم اول مراحل رو خوب نگاه کنید بعد درست کنید
دستور پیراشکی قاشقی فوری
حتما و حتما بکینگ پودر تازه از لوازم قنادی تهیه کنید ..از بکینگ پودری کع چند ماه تو کابینت مونده استفاده نکنید از سوپری سر کوچه بکینگ پودر نخرید تازه نیست و ممکن پیراشکی خمیر بشه …با تشکر
مواد لازم برای سی عدد پیراشکی
آرد سفید قنادی یک لیوان +یک سوم لیوان ..ماست شیرین یک لیوان.شکر یک سوم لیوان.تخم مرغ یک عدد.بکینگ پودر دو ق چ.وانیل نوک ق چ
ابتدا قبل درست کردن پیراشکی داخل ماهیتابه گود روغن به ارتفاع دو سانت روغن بریزید روی شعله بزرگ با حرارت خیلی خیلی ملایم بزارید ده دقیقه بمونه تا خوب داغ بشه
برای مایه پیراشکی ابتدا ماست و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم دو سه دقیقه می زاریم کنار تا ماست حسابی کف کنه و پفکی بشه ..تو یک ظرف تخم مرغ و وانیل و شکر رو با چنگال دو دقیقه میزنیم بعد ماست رو اضافه میکنیم در آخر هم آرد رو اضافه میکنیم و مخلوط رو میزنیم تا یکدست باشه..مابه پیراشکی مثل کیک غلیظ هست …یعنی وقتی با قاشق ازش برمی داریم سفت و از قاشق نمیریزه اگر مایه پیراشکی شل بود کم کم آرد بزنید تا غلیظ بشه
حالا از مایه پیراشکی با قاشق مربا خوری برمی داریم و با یک قاشق مرباخوری دیگه مایه رو داخل تابه می ریزیم تو عکس مراحل رو گذاشتم
دستور پیراشکی قاشقی فوری
اینجوری پیراشکی حالت گرد و منظم پیدا میکنه پس با کمک دو قاشق پیراشکی رو داخل تابه می ریزم حرارت باید متوسط باشه تا هم سرخ بشه هم داخل پیراشکی خوب بپزه وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید تا ظرف دیگه سرخ بشه خیلی هم نباید زیاد سرخ بشه چون خشک میشه
بعد از روغن خارج کنید و روی پارچه تمیز بزارید روغن اضافی اش گرفته بشه
می تونید روی پیراشکی ها شکلات آب شده یا گاناش یا پودر قند بپاشید و میل کنید
این پیراشکی ها ماندگاری خوبی دارن و تا یک هفته تازه میمونه
عاااالی شد ممنون از دستور خوبتون
خداروشکر امیدوارم تونسته باشیم کمکی کرده باشیم