طرز تهیه کیک تیتاپی آموزش کیک دو رنگ تیتاپی پرطرفدار
طرز تهیه کیک تیتاپی
موادلازم و طرز تهیه کیک تیتاپی
تخم مرغ چهار عدد
شکر یک و نیم پیمانه
ماست پر چرب سه چهارم پیمانه
روغن جامد نصف پیمانه (به دمای محیط رسیده)
پکینگ پودر 2 ق چ
وانیل1 ق چ
آرد 3 پیمانه پر
پودر کاکائو دو ق غ
تخم مرغ چهار عدد
شکر یک و نیم پیمانه
ماست پر چرب سه چهارم پیمانه
روغن جامد نصف پیمانه (به دمای محیط رسیده)
پکینگ پودر 2 ق چ
وانیل1 ق چ
آرد 3 پیمانه پر
پودر کاکائو دو ق غ
طرز تهیه کیک تیتاپی
طرز تهیه تخممرغ، شکر،وانیل رو با همزن زده تا کرم رنگ بشه+ ماست و روغن رو هم اضافه کرده چند دور با همزن مخلوط میکنیم تا مواد کاملا یکدست بشه سپس مواد خشک را که دو بار الک کردیم آرام آرام به مواد تخممرغی اضافه میکنیم
مواد را با لیسک فولد کرده بعد از اینکه مواد کاملا یکنواخت شد خمیر رو به دو قسمت تقیسم میکنیم به یه قسمت دو ق غ پودر کاکائو و به قسمت دیگه دو ق غ آرد اضافه کرده و مخلوط میکنیم
قالب مستطیل شکلی را چرب کرده و هر دو خمیر را جداگانه داخل قیف میریزیم به کمک قیف خمیر را یک در میان (یک بار خمیر کاکائویی و یک بار خمیر سفید) را بصورت نوارهای ضخیم به کمک قیف داخل قالب میریزیم تا قالب به این صورت پر بشه
در آخر ته قالب رو به آرامی به زمین میکوبیم و بعد به همون صورت داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه تا یک ساعت (که اینم بستگی به فرها متغیر هست)میزاریم بعد از پایان این مدت با خلال چوبی امتحان میکنیم وقتی خلال تمیز بیرون اومد کیک ما آمادس بعد از اینکه کیک پخته شد میتونید عسل رو کمی رقیق کرده با برس روی کیک بکشید یا مثل من شربت غلیظ درست کنین و خیلی کم روی کیک رو با شربت خیس کنین که این شربت در خوشمزهتر شدن کیک خیلی تاثیر داره برا بیرون اوردن از قالب هم عجله نکنید اجازه بدین کیک از حرارت بیافته یه کمی که خنک شد به شکل دلخواه برش داده و تو ظرف سرو بچینید. .
.طرز تهیه کیک تیتاپی
?نکته مهم کیک تی تاپی دو رنگ دوستان عزیز دقت کنین خمیر این کیک کمی سفتر از خمیر کیکهای دیگس بخاطر همین ماستی که داخل این کیک استفاده میشه باید بدون آب و غلیظ باشه چون اگر مواد کیک رقیق بشه موقع پخت رنگها با هم قاطی میشن و کیک شما شکل خوبی نخواهد داشت.
مواد را با لیسک فولد کرده بعد از اینکه مواد کاملا یکنواخت شد خمیر رو به دو قسمت تقیسم میکنیم به یه قسمت دو ق غ پودر کاکائو و به قسمت دیگه دو ق غ آرد اضافه کرده و مخلوط میکنیم
قالب مستطیل شکلی را چرب کرده و هر دو خمیر را جداگانه داخل قیف میریزیم به کمک قیف خمیر را یک در میان (یک بار خمیر کاکائویی و یک بار خمیر سفید) را بصورت نوارهای ضخیم به کمک قیف داخل قالب میریزیم تا قالب به این صورت پر بشه
در آخر ته قالب رو به آرامی به زمین میکوبیم و بعد به همون صورت داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه تا یک ساعت (که اینم بستگی به فرها متغیر هست)میزاریم بعد از پایان این مدت با خلال چوبی امتحان میکنیم وقتی خلال تمیز بیرون اومد کیک ما آمادس بعد از اینکه کیک پخته شد میتونید عسل رو کمی رقیق کرده با برس روی کیک بکشید یا مثل من شربت غلیظ درست کنین و خیلی کم روی کیک رو با شربت خیس کنین که این شربت در خوشمزهتر شدن کیک خیلی تاثیر داره برا بیرون اوردن از قالب هم عجله نکنید اجازه بدین کیک از حرارت بیافته یه کمی که خنک شد به شکل دلخواه برش داده و تو ظرف سرو بچینید. .
.طرز تهیه کیک تیتاپی
?نکته مهم کیک تی تاپی دو رنگ دوستان عزیز دقت کنین خمیر این کیک کمی سفتر از خمیر کیکهای دیگس بخاطر همین ماستی که داخل این کیک استفاده میشه باید بدون آب و غلیظ باشه چون اگر مواد کیک رقیق بشه موقع پخت رنگها با هم قاطی میشن و کیک شما شکل خوبی نخواهد داشت.