دستور برشتوک شیرینی یخچالی خوشمزه و با روش پخت آسان
دستور برشتوک شیرینی یخچالی
اینم یک شیرینی بی نهایت خوشمزه…به شدت راحت و سریع و سه سوته…واقعا سریع و راحت بود و خیلی خوشمزه …مطمئنم همه دوست دارن
فقط درست کردن این شیرینی چند نکته مهم داره من چند جا مشکلات پخت رو خوندم..بعضیا می گفتن بعد درست شدن شیرینی شل شده یا زیادی سفت شده …ولی این دستوری که بهتون میدم عالیه و هیچ مشکلی نداره
دستور برشتوک شیرینی یخچالی
مواد لازم دستور برشتوک شیرینی یخچالی
آرد نخودچی یک لیوان_ روغن جامد یا کره سه ق غ سرخالی .بهتره از روغن جامد استفاده کنید_ پودر قند یا پودر شکر ( خودتون میتونید شکر رو اسیاب کنید و از الک ریز رد کنید) سه ق غ_ پودر هل یک ق چ_ شکلات تخته ای خرد شده نصف لیوان
ابتدا شکلات خرد شده رو روی بخاری کتری بزارید تا آب بشه بعد داخل قالب سیلیکونی مثل عکس تو هر قالب یک ق چ بریزید بزارید داخل یخچال با ببنده
بعد آرد نخودچی رو روی حرارت پنج دقیقه تفت بدین بیشتر نشه نباید تغییر رنگبده بعد روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعد هم پودر قند و هل رو وقتی مخلوط شد خاموش میکنیم غلظت مواد باید مثل عکس باشه که براتون گذاشتم نه شل باشه نه سفت مثل حلوا ولی کمی سفت تر . اینجا اگه دیدید مواد خیلی خشکه یکم دیگه روغن جامد بهش اضافه کنید فقط در حدی که یکم نرم بشه حواستون باشه روغن زیاد بشه بعد شیرینی خودش رو نمیگیره و شل میمونه .مراقب باشین خیلی کم . اگه شل شد بازم کمی ارد نخودچی جدا بو بدین و اضافه کنبد .البته اگر طبق مواد اولیه بریزید غلظت مواد خوب میشه و نیاز به کم و زیاد کردن نیست …خوب میزاریم مواد آردی از حرارت بیفته …یعنی دست میزنید داخل خمیر گرم رو به داغی باشه ولی دست نسوزه..چون اگر زیاد داغ باشه مواد با شکلات ترکیب میشه…
اگر هم خوب گرمنباشه مواد آردی به شکلات نمیچسبه .حالا از مواد داخل قالب ها بریزید. کاملا پر بشه با نوک انگشت اروم فشار بدید طوری که هیچ هوایی داخل آرد نباشه حسابی حسابی فشرده بشه مخصوصا لبه ها وگرنه موقع برگردوندن از هم باز میشه و خرد میشه. بعد که کامل قالب رواز مواد پر کردید دوباره نیم ساعت در فریزر بزارید و بعد خیلی راحت برشتوک از قالب درمیاد ..زیرش کمی فشار بدین و یکی یکی در بیارین