تهیه قیمه نجفی عراقی طرز پخت قیمه با نخود قیمه نجفی
تهیه قیمه نجفی عراقی
قیمه_نجفی_عراقی
مواد لازم:
گوشت گوسفندی ٢۵٠گرم(گوشت سردست مناسب این خورشت هست که حالت کشدار به خورشت بده از گوشتهای با قطعه کوچک استفاده نکنید) نخود ١۵٠ گرم
پیاز2 عدد رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری غلیظ
پودر دارچین 2 قاشق چایخوری کره 2 قاشق غذاخوری
تهیه قیمه نجفی عراقی طرز پخت قیمه با نخود قیمه نجفی
طرز تهیه:
ابتدا نخود را یک شب قبل خیسانده و آبش را چندین بار عوض کنید و بعد با مقداری فلفل سیاه پخته ،(اضافه کردن فلفل سیاه در پخت حبوبات نفخ آنهارو میگیره)سپس گوشت را به همراه پیاز نمک و فلفل وکمی زردچوبه تفت داده تا تغییر رنگ پیدا کنه و با مقداری آب پخته، برای بهتر له شدن گوشت می توانید از زودپز استفاده کنید،در این مرحله نخود پخته را به گوشت کم آب شده اضافه کرده تا کامل جا افتاده شود.
در این هنگام در ظرف دیگری رب را در کره تفت داده سپس به مواد گوشتی اضافه نمک و فلفل را اندازه به همراه دارچین وزعفران دم کرده اضافه بعد از پخت کامل مواد باهم پس از اینکه گوشت و نخود پختند آب را از مواد جدا کنید و با گوشت کوب کوبیده (مثل گوشت کوبیده) و دوباره بزارید روی شعله ملایم تا جا بیفتد اگر موادمون سفته آب گوشت را بهش اضافه کنید(البته خیلی زیاد نه که شل بشه)و بعد از جا افتادن با برنج زعفرانی میل کنید.
نکات?
این غذا پس از پخت کامل باید له له و یک دست شود.
من برای خوشمزه تر شدن خورشتم معمولا از گوشت سردست استفاده میکنم که خورشت حالت کشدار پیدا کنه و مقداری هم از چربی استفاده میکنم که خورشتم چرب و چیلی بشه
مقداری آبلیمو و شکر (میزان بستگی به ذائقه تون داره)مخلوط و به غذا اضافه کنید،عالی میکنه طعم غذاتون رو