آموزش سوخاری با سینه مرغ ترفندها و نکات تهیه انواع سوخاری
آموزش سوخاری با سینه مرغ
#سوخاری که با #سینه_مرغ درست میشه و از کشور اوکراین و شهر کیو میاد.
سینه مرغ یک عدد بزرگ بهتره باکتف باشه
انواع فلفل،پاپریکا،آویشن،نمک
چاشنی آلس پایس،یا سویاسس یک قاشق چایخوری
جعفری خرد شده سه ق غ
پیازچه: ۲ شاخه
کره چندبرش نازک
تخممرغ : 3 عدد
پودر سوخاری :«من ترکیبی از پانکوسفیدونارنجی زدم»
پنیرپیتزاسه ق غ
چطوری درست کنیم
آموزش سوخاری با سینه مرغ,سوخاری با سینه مرغ,تهیه سوخاری با سینه مرغ,سوخاری با مرغ,انواع سوخاری مواد لازم تهیه سوخاری , تهیه سوخاری مثل قست فود ,چاشنی سوخاری
آموزش سوخاری با سینه مرغ
سینه مرغ را برش بزنید، باز کنید و با بیفتک کوب خوب پهنش کنید«پاره نشه»روی آن،آویشن، فلفل ، نمک و پیازچه وچاشنی آلس_پایس بریزید ، یک ساعت یخچال بگذاریدتامرینت شود. جعفری وپنیرپیتزا رو خوب مخلوط کرده بصورت رول در سلفون بپچیدویکساعنی فریزبگذاریدتا خودشوبگیره
سپس کره برش خورده راو پنیروجعفری را روی یکطرف سینه مرغ قرار دهید،وسینه مرغ روی هم قرار دهید و آن را به مدت 30 دقیقه درفریزر بگذارید.
تخم مرغها را در ظرفی با همزن دستی، هم بزنید تا زرده و سفیده کاملاً با هم مخلوط شوند؛
مرغها را از فریزر خارج کرده، ابتدا داخل ظرفی حاوی آرد و سپس در تخم مرغ وبعد در پودرسوخاری بغلتانیدوبه همین ترتیب، دو تا سه مرتبه دیگر آنها را به پودرسوخاری و تخم مرغ آغشته کرده و در آخر، در پودرسوخاری بغلتانید، سپس به مدت یک تا دوساعت در یخچال قرار دهید.
پس از این مدت، مرغها را از یخچال خارج کنید و در تابه ای حاوی روغن داغ، سرخ کنید (طوریکه روغن روی مرغ را بگیرد)، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود؛ کیوسکی ها را در ظرف موردنظر همراه با سبزیجات تزیین و سرو کنید.
نکته آموزش سوخاری با سینه مرغ
پس از هر بار آغشتهکردن به آرد سوخاری، مرغها را با دست فشار دهید تا هنگام سرخکردن، باز نشوند.
در زمان تفتدادن کیوسکی در تابه، شعله نباید زیاد باشد، زیرا دراینصورت مرغ مغز پخت نمیشود.