تهیه خورشت قیمه چگونه خورشتمون رو خوش طعمتر کنیم؟
تهیه خورشت قیمه
#قیمه
مواد لازم خورش قیمه
- گوشت 200 گرم
- لپه 70 گرم
- رب 1-2 قاشق
- پیاز عسلی 3-4 قاشق
- چوب دارچین 1عدد
- هل سبز 5 -6 عدد
- گلاب 1 قاشق
- زرشک برای تزیین 2 قاشق
- روغن 2قاشق
طرز تهیه خورشت قیمه خوش طعم
من دوتاپیازبزرگ رومربعی خوردکردم و باروغن وادویه تفت دادم.
برای اینکه خورشتم خوش رنگ شه گوشت روباآب میزارم چندجوش بزنه بعددوباره آب میکشم وبه پیازاضافه میکنم همراه دوتا لیموعمانی لپه رواز شب قبل خیس میزارم آبکش میکنم وبه گوشت وپیازاضافه میکنم وخوب تفت میدم ومقدارتقریبا۴قاشق سرپررب میزنم
بعدآب روش میریزم ومیزارم خوب جا بیفته بعدازاینکه تقریباجاافتادبراش یخورده رب سرخ میکنم واضافه میکنم بهش یخورده آب غوره وزعفران هم اضافه میکنم
تهیه خورشت قیمه ,پخت خورشت قیمه ,دستور خورشت قیمه ,مواد لازم خورشت قیمه ,طرز تهیه خورش قیمه ,نکات پخت خورشت قیمه ,ادویه های مخصوص خورش قیمه خوش طعم
نکات
چگونه خورشتمون رو خوشمزهتر
و خوش طعمتر کنیم؟
?اگرآبلیمودرخورشت جوش بخوره، زیبایی رنگ خورشت را میگیره. بهترین زمان اضافه کردن آبلیمووقتی است که تازه زیرآن را خاموش کردهاید.?رب گوجه فرنگی رادرروغن سرخ کنیدو زمانی که خورشت جاافتادبه آن اضافه کنید؛این کارخورشت راخوش رنگ میکند.?اگرخورشت شورشد،یک سیب زمینی رابه دونیم کرده درآن بیاندازیدتا کمی بجوشدوشوری رابگیرد.?اگرخورشت شما بیش ازحدچرب شد، چند قطعه یخ راداخل پاکت فریزری بریزید،آنرا محکم ببندیدودرغذا بیاندازید؛چربیها به دور پاکت جمع میشوندومیتوانیدآنها رابردارید.
تکرار :نکات
چگونه خورشتمون رو خوشمزهتر
و خوش طعمتر کنیم؟
?اگرآبلیمودرخورشت جوش بخوره، زیبایی رنگ خورشت را میگیره. بهترین زمان اضافه کردن آبلیمووقتی است که تازه زیرآن را خاموش کردهاید.?رب گوجه فرنگی رادرروغن سرخ کنیدو زمانی که خورشت جاافتادبه آن اضافه کنید؛این کارخورشت راخوش رنگ میکند.?اگرخورشت شورشد،یک سیب زمینی رابه دونیم کرده درآن بیاندازیدتا کمی بجوشدوشوری رابگیرد.?اگرخورشت شما بیش ازحدچرب شد، چند قطعه یخ راداخل پاکت فریزری بریزید،آنرا محکم ببندیدودرغذا بیاندازید؛چربیها به دور پاکت جمع میشوندومیتوانیدآنها رابردارید.