طرز تهیه خورش کاری خورشتی خوشمزه با ادویه های مخصوص
طرز تهیه خورش کاری
در ورژن هندی از قارچ استفاده نمیشه ،من یکم در این دستور تغییر ایجاد کردم و طعمش رو مناسب ذائقه خودم تغییر دادم?
.
خورش_کاری
ابتدا سینه مرغ را مکعبی خرد کنید.
یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن در قابلمه تفت دهید تا کمی طلایی شود.
در این فاصله یک عدد قرص عصاره مرغ+1 قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت را در ظرفی مخلوط و آب را کم کم به آن اضافه د هم بزنید تا نشاسته و قرص عصاره مرغ در آب کاملا باز و حل شوند.
?بهتره از نشاسته ذرت استفاده کنید چون لطافت بیشتری به خورش میده و طعم خاصی نداره؛در صورت عدم دسترسی از آرد سفید استفاده کنید.
پیاز ها که تفت داده و طلایی شدند،نوبت اضافه کردن ادویه هاست…
مقداری زردچوبه+پودر زنجبیل+پودر زیره سبز+کاری(من از کاری ملایم که تندی کمتری داره استفاده کردم)اضافه و چند ثانیه تفت دهید تا عطر ادویه ها خارج شود.طرز تهیه خورش کاری
?بهتره ادویه کاری رو در چند مرحله به خورش اضافه کنید…کمی ابتدای کار به پیاز+مقداری به مرغ تفت داده شده و مقداری هم در مرحله آخر به مخلوط ماست و خامه.
وقتی ادویه ها رو هم کمی تفت دادید حالا مرغ را اضافه و تفت بدید تا کمی رنگ اون تغییر کنه.
و بعد قارچ خرد شده را هم اضافه و تفت بدید تا آب اون تقریبا کشیده بشه.
سپس عصاره مرغ را اضافه و در قابلمه را ببندید و صبر کنید تا آب خورش غلیظ و کمی جا بیفتد.
?من از نمک استفاده نکردم چون عصاره مرغ نمک داره.
وقتی آب خورش غلیظ تر شد و کمی جا افتاد،مقداری از آنرا جدا کرده و در ظرفی بریزید.
در ظرفی به نسبت دلخواه ماست غلیظ+خامه صبحانه را مخلوط و خوب هم بزنید تا یکدست شود.طرز تهیه خورش کاری
(میتونید دوباره مقداری کاری در این مرحله به ماست اضافه کنید)
سپس آب خورش را به مخلوط ماست و خامه افزوده و هم بزنید تا رقیق شود.
?حتما حتما حتما از یک ساعت قبل ماست و خامه را از یخچال خارج کنید تا کاملا به دمای محیط برسند وگرنه احتمال بریدن ماست زیاد میشه.
?میتونید فقط از ماست خامه ای یا ماست غلیظ بدون خامه استفاده کنید.
حرارت را کاملا ملایم کنید و بعد کم کم مخلوط ماست و خامه رقیق شده با آب خورش را کم کم به محتویات داخل قابلمه اضافه و مدام هم بزنید (هم زدن مداوم مانع بریده شدن ماست میشود)تا زمانی که خورش شروع به ریز جوش زدن کند…
سپس در قابلمه را نیمه بگذارید و حرارت همچنان کاملا ملایم باشه تا خورش کاملا غلیظ و آماده سرو شود.
در پایان کمی جعفری یا گشنیز ساطوری(به دلخواه) روی خورش پاشیده و حرارت را خاموش و بلافاصله سرو کنید.
?خورش را با نان یا برنج میتونید سرو کنید.