طرز تهیه دسر هندوانه یک دسر عالی برای شب یلدا
طرز تهیه دسر هندوانه
#دسر_هندوانه
این طرح برای قالبم بود جنسش هم طلقی هست از لوازم قنادی گرفتم یکبار مصرف هم نیست مدل های جدید اومده مخصوص دسر و… با طرح های خوشگل و خیلی راحت خارج میشه ?
حجم مقدار مایعات داخل قالبم چهار پیمانه بود
موادلازم:
پوره هندوانه دو پیمانه و نیم
طرز تهیه دسر هندوانه
شکر :بسته به میزان شیرینی ذایقه تون و شیرینی هندوانه داره بچشید و امتحان کنید من پنج ق ریختم
خامه صبحانه :سه ق غ
وانیل :کمی
شیر: یک و نیم پیمانه(میتونید مقدار شیر رو کمتر کنید و به جاش مقدار پوره هندوانه رو جایگزین کنید کاملا سلیقه ایه)
ژلاتین: چهار ق غ
اگر دوست داشتید کمی خوشرنگ تر بشه دسرتون چند قطره رنگ خوراکی بزنید
من ابتدا ژلاتین رو روی یک پیمانه شیر ریختم و روی بخار گذاشتم تا کاملا شفاف بشه
هندوانه رو میکس کردم و از صافی رد کردم، دو و نیم لیوان رو پیمانه کردم دوباره داخل میکسر ریختم به همراه شکر و خامه صبحانه و کمی وانیل و مخلوط شیر و ژلاتین ومابقی شیر همه رو باهم میکس کردم تو مخلوط کن و در آخر داخل قالب ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده به خاطر وجود خامه در دسر قالب نیازی به چرب کردن و… نداره طرز تهیه دسر هندوانه
مواد اولیه :
آب هندوانه : سه پیمانه
پودر ژلاتین: سه قاشق سوپخوری
شکر : پنج قاشق سوپخوری
اسانس وانیل : چهار الی پنج قطره
آب: نصف پیمانه
رنگ مجاز خوراکی(قرمز) : به مقدار کم
طرز تهیه دسر هندوانه
پودر ژلاتین را به همراه دو قاشق سوپخوری شکر روی آب پاشیده و به صورت بنماری حل میکنیم. آب هندوانه را از صافی رد کرده تا ناخالصیهایش گرفته شود. آب هندوانه، محلول ژلاتین و مابقی شکر را با هم مخلوط نموده تا شکر کاملا حل شود.(اگر شکر خوب حل نشد میتوانید مخلوط را کمی حرارت دهید) در مرحله آخر اسانس وانیل و رنگ قرمز را میافزاییم و مواد را درون قالب چرب شده میریزیم و به مدت دو ساعت درون یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد.
وقتی که دسر بست دور تا دور رو با چاقو آزاد کنید و در ظرف سرو برگردونید
ممنون از همراهیتون ?