طرز تهیه دسر هندوانه یک دسر عالی هندونه ای برای شب یلدا

طرز تهیه دسر هندوانه یک دسر عالی برای شب یلدا

طرز تهیه دسر هندوانه

#دسر_هندوانه
این طرح برای قالبم بود جنسش هم طلقی هست از لوازم قنادی گرفتم یکبار مصرف هم نیست مدل های جدید اومده مخصوص دسر و… با طرح های خوشگل و خیلی راحت خارج میشه ?
حجم مقدار مایعات داخل قالبم چهار پیمانه بود
موادلازم:
پوره هندوانه دو پیمانه و نیم

طرز تهیه دسر هندوانه,دسر هندونه شب یلدا,تهیه دسر هندوانه,دسر شب یلدا,نحوه درست کردن دسر هندوانه,مواد لازم دسر هندوانه,تهیه دسر برای تابستان,دسرهای تابستانی

طرز تهیه دسر هندوانه

شکر :بسته به میزان شیرینی ذایقه تون و شیرینی هندوانه داره بچشید و امتحان کنید من پنج ق ریختم
خامه صبحانه :سه ق غ
وانیل :کمی
شیر: یک و نیم پیمانه(میتونید مقدار شیر رو کمتر کنید و به جاش مقدار پوره هندوانه رو جایگزین کنید کاملا سلیقه ایه)
ژلاتین: چهار ق غ
اگر دوست داشتید کمی خوشرنگ تر بشه دسرتون چند قطره رنگ خوراکی بزنید
من ابتدا ژلاتین رو روی یک پیمانه شیر ریختم و روی بخار گذاشتم تا کاملا شفاف بشه
هندوانه رو میکس کردم و از صافی رد کردم، دو و نیم لیوان رو پیمانه کردم دوباره داخل میکسر ریختم به همراه شکر و خامه صبحانه و کمی وانیل و مخلوط شیر و ژلاتین ومابقی شیر همه رو باهم میکس کردم تو مخلوط کن و در آخر داخل قالب ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده به خاطر وجود خامه در دسر قالب نیازی به چرب کردن و… نداره طرز تهیه دسر هندوانه

طرز تهیه دسر هندوانه,دسر هندونه شب یلدا,تهیه دسر هندوانه,دسر شب یلدا,نحوه درست کردن دسر هندوانه,مواد لازم دسر هندوانه,تهیه دسر برای تابستان,دسرهای تابستانی

مواد اولیه :

آب هندوانه : سه پیمانه

پودر ژلاتین: سه قاشق سوپخوری

شکر  :  پنج قاشق سوپخوری

اسانس وانیل : چهار الی پنج قطره

آب: نصف پیمانه

رنگ مجاز خوراکی(قرمز) : به مقدار کم

طرز تهیه دسر هندوانه,دسر هندونه شب یلدا,تهیه دسر هندوانه,دسر شب یلدا,نحوه درست کردن دسر هندوانه,مواد لازم دسر هندوانه,تهیه دسر برای تابستان,دسرهای تابستانی

طرز تهیه دسر هندوانه

پودر ژلاتین را به همراه دو قاشق سوپخوری شکر روی آب پاشیده و به صورت بن‌ماری حل می‌کنیم. آب هندوانه را از صافی رد کرده تا ناخالصی‌هایش گرفته شود. آب هندوانه، محلول ژلاتین و مابقی شکر را با هم مخلوط نموده تا شکر کاملا حل شود.(اگر شکر خوب حل نشد می‌توانید مخلوط را کمی حرارت دهید) در مرحله آخر اسانس وانیل و رنگ قرمز را می‌افزاییم و مواد را درون قالب چرب شده می‌ریزیم و به مدت دو ساعت درون یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.
وقتی که دسر بست دور تا دور رو با چاقو آزاد کنید و در ظرف سرو برگردونید
ممنون از همراهیتون ?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *