دستور ورقه بادمجان گیلانی ورقه غذای محلی و سنتی گیلان
دستور ورقه بادمجان گیلانی غذاهای سنتی همیشه در عین سادگی مزه دلنشینی دارند ورقه نیز از آن غذاهای پرطرفدار هست
در مقابل گوجه چرا اینقد جبهه گیری میکنید? ورقه رو بعضی ها گوجه هم میزنن،صد البته خوشمزه میشه? ما که از قدیم ندیما میزدیم☺️
مواد لارم دستور ورقه بادمجان گیلانی :
۲ عدد بادمجان گوشتی (قلمی نباشه)
۲ عدد تخم مرغ
یک عدد گوجه متوسط
نمک و فلفل
دستور ورقه بادمجان گیلانی ,ورقه غذای محلی و سنتی گیلان,طرز تهیه ورقه بادمجان گیلانی, ورقه بادمجان سنتی ,مواد لازم ورقه بادمجان ,روش پخت ورقه بادمجان گیلانی
طرز تهیه دستور ورقه بادمجان گیلانی:
بادمجون هارو میشوریم پوست میکنیم و با قطر درشت برش میزنیم و یک ساعت میزاریم داخل آب نمک تا تلخیش گرفته بشه ، گوجه رو حلقه میکنیم ، تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم،نمک فلفل بهش میزنیم و با چنگال هم میزنیم و میزاریم کنار.
تابه رو روغن میریزیم،روغن متناسب باشه چون بادمجون ها به شدت جذب روغن دارن.
بادمجون ها که یکم سرخ شد گوجه هارو هم بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم باهاش،سرخ که شد،تخم مرغ هارو میریزیم روش که ۱ دقیقه بعد آمادس?
با برنج و نون سرو میشه و مخلفات?
تکرار :
طرز تهیه :
بادمجون هارو میشوریم پوست میکنیم و با قطر درشت برش میزنیم و یک ساعت میزاریم داخل آب نمک تا تلخیش گرفته بشه ، گوجه رو حلقه میکنیم ، تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم،نمک فلفل بهش میزنیم و با چنگال هم میزنیم و میزاریم کنار.
تابه رو روغن میریزیم،روغن متناسب باشه چون بادمجون ها به شدت جذب روغن دارن.
بادمجون ها که یکم سرخ شد گوجه هارو هم بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم باهاش،سرخ که شد،تخم مرغ هارو میریزیم روش که ۱ دقیقه بعد آمادس?
با برنج و نون سرو میشه و مخلفات?