دستور کباب سیخی روش آماده سازی و پخت کباب سیخی خوشمزه
دستور کباب سیخی روش آمادهسازی و پخت کباب سیخی خوشمزه
کباب سیخی
مواد لازم:
فیله مرغ چرخ شده:۳۰۰ گرم
پیاز آب گرفته شده:یک عدد
خامه صبحانه:یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و پودر سیر:به مقدار لازم
پودر زعفران:به مقدار لازم
گوشت چرخ شده:۳۰۰ گرم
پیاز آب گرفته شده:یک عدد
خامه صبحانه:یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل:به مقدار لازم
پودر زعفران:به مقدار لازم
کره + روغن سرخ کردنی:۵۰ گرم
طرز تهیه:
فیله های چرخ شده را به همراه یک عدد پیاز آب گرفته شده،پودر زعفران و ادویه ها ورز می دهیم و در آخر با یک قاشق خامه صبحانه مخلوط می کنیم.برای گوشت نیز همین کار را انجام داده با این تفاوت پودر سیر را حذف می کنیم.
?نکته های لازم برای سیخ گرفتن:
سیخ چوبی را با آب مرطوب کرده و فیله های گلوله شده را آماده کنید و نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.و برای گوشت چرخ شده نیز همین کار را انجام دهید با این تفاوت که کمی سایز گلوله را بزرگتر بگیرید که هنگام پخت کوچکتر از گلوله های مرغ نشود.و یکی درمیان سیخ بگیرد.
و انتها و نوک سیخ را با دستمال تمیز کنید و در روغن و کره سرخ کنید.
بعد از گذراندن این مراحل به ماهیتابه مخصوص فر نیاز دارید و کباب را داخل ماهیتابه بگذارید و چند قاشق از روغنی که با ان کباب را سرخ کرده اید روی آن بریزید و مجددا با دستمال انتها و نوک سیخ را تمیز کنید و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد طبقه وسط فر قرار دهید.(البته بسته به فر شما مدت زمان متغیر است و تا حدی داخل فر بگذارید که رنگ آن طلایی شود)