خواص میوه های پاییزی زمستانی در افزایش مقاومت بدن در فصل سرد
خواص میوه های پاییزی زمستانی در افزایش مقاومت بدن در فصل سرد
خواص میوه های #پاییزی #زمستانی
✅نارنگی:سرشار از کلاژن
✅زالزالک:ضد استرس
✅خرمالو:کاهش وزن
✅زغال اخته:منبع ویتامینC
✅ازگیل:ضدسرماخوردگی
✅کیوی:بمب ویتامینC
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
انار
دانههای انار، آب انار، هسته انار و پوسته انار هر کدام دارای ارزشهای غذایی منحصر به فردی هستند به طوری که انار بیش از یک میوه معمولی دارای خواص تغذیهای است. هر۰۰۱ گرم انار دارای ۸۳ کالری انرژی و ۴ گرم فیبر است. از ویتامینهای محلول در اب تمام ویتامینهای خانواده B شاملB۱،B۲،B۳،B۶، پانتوتنیک اسید و ویتامین C و از ویتامینهای محلول در چربی، ویتامینهای A،K،E در انار یافت میشوند.
گل کلم
عطر و طعم دلچسب گل کلم، کنار بشقاب غذا در زمستان عالی است. میتوانید آن را بخارپز کنید یا خرد کنید و در سوپ بریزید. گل کلم دارای موادی است که به جلوگیری از سرطان کمک میکند و نیز کلسترول را کاهش داده و منبع عالی ویتامین C است.
پرتقال و خواص میوه های پاییزی زمستانی
نارنگی و پرتقال نیز از میوههای اختصاصی فصل پاییز هستند که جزء خانواده مرکبات طبقهبندی میشوند. به طور کلی خانواده مرکبات از منابع غنی ویتامین C و پتاسیم محسوب میشوند. ویتامین C علاوه بر خواص فوق، میتواند سبب افزایش توان سیستم ایمنی بدن شود. بنابراین خانواده مرکبات به عنوان منبع غنی ویتامین C از ابتلا به بیماریها پیشگیری و دوران نقاهت را کوتاه میکنند. پتاسیم نیز که به وفور در میوهها و سبزیها یافت میشوند در نرمال کردن فشار خون نقش دارد و مصرف آن برای کنترل فشارخون در بیماران مبتلا به پرفشاریخون توصیه میشود.
خواص خوراکی های پاییزی کدو تنبل
خواص میوه های پاییزی زمستانی بهتر است دیدگاه تان را به این میوه خوشمزه عوض کنید و کمی با کدو تنبل مهربانتر باشید. طعم شیرین و بافت مرطوبش آن را برای پای، کیک، و حتی پودینگ ایده آل میکند. کدو تنبل دارای اسیدهای چرب امگا ۳ و نیز منبع عالی از ویتامین A و B است. همچنین سرشار از پتاسیم و تامینکننده بیش از ۲۰٪ ازفیبر مورد نیاز روزانه است.
✅خوردن گریپ فروت به صورت ناشتا در صبح، باعث شکسته شدن پیوند بین چربی ها و درنهایت کاهش آنها میشود افراد دارای اضافه وزن حتمامصرف کنند
خواص بالنگ
1. دارای دو نوع است که نوع کوچک آن را ترنج و نوع بزرگ آن را بالنگ می گویند.
2. طبیعت پوست زرد آن، گرم و خشک است و شحم آن یعنی گوشت آن که زیر پوست زرد آن است و شیرین مزه و سرد و تر است ولی سردی آن زیادتر از تری آن است و مغز ترش آن سرد و خشک است.
3. بالنگ ترش، ملطف و صاف کننده روح طبیعی و خون از صفرا و مسکن قی (استفراغ) صفراوی است.
4. بالنگ ترش برای خفقان قلب, تقویت کبد, معده و تسکین حرارت احشا مفید است.
زالزالک خواص میوه های پاییزی زمستانی
✅یک میوه ضد نارسائی قلبی و کاهش دهنده فشارخون دارای خاصیت ضد اضطراب ، اشتها آور و کمک به هضم غذا