دستور کیک پنیری آماده سازی کیک پنیری ساده و در عین حال خوشمزه

دستور کیک پنیری آماده سازی کیک پنیری ساده و در عین حال خوشمزه

دستور کیک پنیری با رو ش پخت آسانو راحت  آماده سازی کیک پنیری ساده و در عین حال خوشمزه

کیک پنیری

مواد لازم

تخم مرغ 4 عدد
آرد 2 پ
پنیر خامه ای 300 گرم
شیر 1/2 پ
خامه صبحانه 50 گرم(میتونین حذف کنین)
روغن مایع 1 پ سرخالی
شکر 1 و 1/4 پ
بکینگ پودر 1 ق چ
وانیل 1/2ق چ
رنده پوست لیمو ترش 1 ق چ

دستور کیک پنیری, آماده سازی کیک پنیری, طرز تهیه کیک پنیری , کیک پنیریخوشمزه, مواد لازم کیک پنیری با رو ش پخت آسان , کیک پنیری ساده , روش پخت کیک پنیری

طرز تهیه دستور کیک پنیری

قبل از هرکاری همه مواد رو به دمای محیط برسونید.قالب رو چرب و آردپاشی کنید.
آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کرده و 3 بار الک کنید.
شیر و خامه و پنیر خامه ای رو خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست بشن.
فر رو روی دمای 175 درجه روشن کنید.
تخم مرغ ها و شکر و وانیل و رنده پوست لیمو رو حسابی حدود 10 دقیقه با همزن بزنید تا مخلوط کرم و کشدار بشه سپس مخلوط شیر و پنیر رو اضافه کنید و حدود 30 ثانیه با همزن بزنید در حدی که مواد مخلوط بشن حالا روغن مایع رو بریزید و 30 ثانیه با همزن بزنید.مواد خشک رو کم کم اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط و یکدست بشن.مایه کیک رو در قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای 175 به مدت حدودا 50 دقیقه(بسته به فرتون)قرار بدین.
✔️با توجه به اینکه دمای فرها متفاوته حتما بعد از 45 دقیقه با خلال دندون یا سیخ چوبی وسط کیک رو چک کنید و مراقب باشید کیک نسوزه.

تکراز

طرز تهیه دستور کیک پنیری

قبل از هرکاری همه مواد رو به دمای محیط برسونید.قالب رو چرب و آردپاشی کنید.
آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کرده و 3 بار الک کنید.
شیر و خامه و پنیر خامه ای رو خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست بشن.
فر رو روی دمای 175 درجه روشن کنید.
تخم مرغ ها و شکر و وانیل و رنده پوست لیمو رو حسابی حدود 10 دقیقه با همزن بزنید تا مخلوط کرم و کشدار بشه سپس مخلوط شیر و پنیر رو اضافه کنید و حدود 30 ثانیه با همزن بزنید در حدی که مواد مخلوط بشن حالا روغن مایع رو بریزید و 30 ثانیه با همزن بزنید.مواد خشک رو کم کم اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط و یکدست بشن.مایه کیک رو در قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای 175 به مدت حدودا 50 دقیقه(بسته به فرتون)قرار بدین.
✔️با توجه به اینکه دمای فرها متفاوته حتما بعد از 45 دقیقه با خلال دندون یا سیخ چوبی وسط کیک رو چک کنید و مراقب باشید کیک نسوزه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *