ناچومرغ با سس باربیکیو طرز تهیه ناچومرغ با سس باربیکیو

ناچومرغ با سس باربیکیو طرز تهیه ناچومرغ با سس باربیکیو

ناچومرغ با سس باربیکیو یک غذای خوشمزه و امروزی که کودکان و نوجوانان طرفدار این غذای خانگی با طعم عالی هستند

ناچومرغ_باسس_باربیکیو
موادلازم
.225 گرم پنیر خامه ای هم زده
3 پیمانه مخلوط پنیر رنده شده
2 پیمانه مرغ ریش ریش شده
½ پیمانه فلفل دلمه ای سبز خرد شده
½ پیمانه فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
½ پیمانه سس باربیکیو
3 پیمانه آرد 6 عدد تخم مرغ هم زده
850 گرم چیپس ناچو خرد شده
4 لیتر روغن سبزیجات برای سرخ کردن
برای سرو :
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه
1 و ½ پیمانه گواکامولی

1 و ½ پیمانه سس سالسا
1 و ½ پیمانه خامه ترش

ناچومرغ با سس باربیکیو ,طرز تهیه ناچومرغ با سس باربیکیو,ناچومرغ, طرز تهیه سس باربیکیو,مواد لازم ناچومرغ با سس باربیکیو , تهیه ناچومرغ با سس باربیکیو

طرزتهیه ناچومرغ با سس باربیکیو :

1. داخل یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای را به همراه مخلوط پنیر های رنده شده، مرغ ریش ریش شده، فلفل های دلمه ای، جعفری و سس باربیکیو ترکیب کنید.
2. مخلوط درست شده را به یک قالب 23×23 سانتی با کاغذ روغنی پوشیده شده منتقل کنید و در سطح قالب پخش کنید. بگذارید به مدت 1 ساعت داخل فریزر خنک شود.
3. مخلوط یخ زده را به 32 مثلث سه گوش تقسیم کنید.
4. آرد، تخم مرغ هم زده و چیپس ناچو خرد شده را داخل کاسه های جداگانه قرار دهید. مثلث ها را به ترتیب در کاسه آرد، تخم مرغ و چیپس بزنید سپس یکبار دیگر در تخم مرغ و چیپس ناچو بزنید و کاملا با چیپس بپوشانید.
5. روغن را در دمای 190 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت داغ کنید.
6. هر بار 4 عدد را به مدت 40 ثانیه داخل روغن سرخ کنید تا زمانی که به رنگ طلایی قهوه ای شود.
7. در آخر با جعفری خرد شده تزئین کنید.

ناچومرغ با سس باربیکیو ,طرز تهیه ناچومرغ با سس باربیکیو,ناچومرغ, طرز تهیه سس باربیکیو,مواد لازم ناچومرغ با سس باربیکیو , تهیه ناچومرغ با سس باربیکیو
8. و با گواکامولی، سس سالسا و خامه ترش سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *