خوراکی مفید برای لاغر کردن شکم بهترین گزینه مواد پتاسیم دار
خوراکی مفید برای لاغر کردن شکم ,بهترین گزینه لاغری شکم مواد پتاسیم دار ,انتخاب خوراکی مفید برای لاغر کردن شکم ,مواد پتاسیم دار برای لاغر کردن شکم,داشتن شکم تخت ,لاغری شکم ,کوچک کردن شکم
خوراکی مفید برای لاغر کردن شکم پتاسیم مصرف کنید
این ماده طبیعی ادار آور بوده و اثر نفخ آور نمک را از بین میبرد ، میتوانید آن را در گوجه فرنگی ، موز ، ماهی قزل آلا ، بادام و گیلاس پیدا کند
محصولات خوراکی قرمز یا بنفشرنگ
دومین پاسخی که در جواب به سوال برای لاغری شکم چه بخوریم، میتوان داد این است که بگوییم خوراکیهای بنفش و قرمز! تحقیقات تازهی مجلهی تغذیهی بالینی اروپا (European Journal of Clinical Nutrition) نشان داد زنانی که در یک بازهی زمانی ۳ ساله رژیم غذایی سرشار از محصولات قرمز یا بنفشرنگ مانند انگور، گوجه، بادمجان و کلم دارند، نسبت به زنانی که رژیم غذاییشان بیشتر شامل سبزیجات و میوههای سبز، زرد یا نارنجی بوده است، چربی شکمی کمتری داشتهاند. برخی پژوهشها ادعا میکنند وجود فلاونوئید در برخی از این محصولات مانع جذب چربی میشود یا بر فرآیند چربی سوزی تأثیر گذاشته و باعث لاغری شکم میشود.
سرکه انار
یکی از خوراکیهای مناسب برای رژیم لاغری شکم، سرکه انار است. بنا بر پژوهش محققین کُرهای مصرف ۳۰ میلیلیتر سرکهی انار در زنانِ دچار اضافه وزن به مدت ۸ هفته، باعث کاهش ۳٫۷ درصدی چربی شکمی و در نهایت باعث لاغری شکم در آنها شده است. به گفتهی دکتر کارول جوهانسون (Carol Johnston)، استاد دانشگاه آریزونا، همهی انواع سرکه دارای اسید اَستیک هستند که هم در هضم نشاسته تأثیر دارد و هم آنزیم مؤثر در چربیسوزی را تحریک میکند.
غلات کامل
بر مبنای مطالعهای در دانشگاه تافتز (Tufts University)، کسانی که روزی ۳ پُرس یا بیشتر غلات کامل مصرف میکنند، نسبت به کسانی که کمتر از نیم پُرس غلات کامل میخورند، ۱۰ درصد کمتر چربی شکمی دارند. رهبر این گروه تحقیق، دکتر نیکولا مککُون (Nicola McKeown) میگوید: این مسئله ممکن است به دلیل اثر غلات کامل بر هورمونهای کنترل اشتها و بروز احساس سیری باشد؛ یا به دلیل فیبر موجود در غلات کامل که با تحریک برخی هورمونها، ذخیرهی چربی شکمی را کاهش میدهد. اما نکتهی قابل توجه این است که افرادی که غلات تصفیه شده مصرف کردهاند (انواع نان و شیرینیهای سفید)، کاهشی در چربی شکمیشان نداشتهاند. بنا بر توصیهی دکتر مککون بهتر است غلات تصفیهشده را با غلات کامل مانند برنج قهوهای یا فارو (غذایی تهیه شده از انواع خاصی از گندم) جایگزین کنید.