آموزش خورش انار دانه مسما تهیه خورش انار دانه خوش رنگ
آموزش خورش انار دانه مسما تهیه خورش انار دانه
آموزش خورش انار دانه مسما , تهیه خورش انار دانه,آموزش خورش انار دانه مسما مجلسی ,تهیه خورش انار دانه خوش طعم ورنگ , مواد لازم خورش انار دانه مسما , طرزتهیه خورش انار دانه ,آموزش خورش انار دانه مسما, تهیه خورش انار دانه,خورش انار مسما مجلسی ,تهیه خورش انار دانه خوش طعم ورنگ , مواد لازم خورش انار دانه مسما, طرزتهیه خورش انار
?مواد لازم :
? مرغ : نصف یک عدد
انار دانه شده : 2 عدد
پیاز :200 گرم
شکر در صورت تمایل : دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : سه قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
روغن :به میزان لازم
زردچوبه : یک قاشق چایخوری
گلپر : یک قاشق چایخوری
فلفل : نصف قاشق چایخوری
?طرز تهیه :
?مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ میکنیم.سپس آن را به همراه آب میگذاریم تا بپزد.
در هنگام پخت، رب گوجهفرنگی را به مرغ میافزاییم تا خوش رنگ شود.
پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت
میدهیم، سپس دانههای انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم.
وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و میگذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.
در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم.
خورش اناردانه مسما باید غلیظ و کمآب باشد.
?نکته :
?میتوانید کمی شکر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرینتر شود.
?طرز تهیه : تکرر
?مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ میکنیم.سپس آن را به همراه آب میگذاریم تا بپزد.
در هنگام پخت، رب گوجهفرنگی را به مرغ میافزاییم تا خوش رنگ شود.
پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت
میدهیم، سپس دانههای انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم.
وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و میگذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.
در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم.
خورش اناردانه مسما باید غلیظ و کمآب باشد.
?نکته :
?میتوانید کمی شکر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرینتر شود.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه سیر قلیه دستور سیر قلیه غذای محلی سنتی شمالی
- طرز تهیه نرگسی غذای ایرانی بسیار مقوی لذیذ و غنی از آهن
- دستور کباب سیخی روش آماده سازی و پخت کباب سیخی خوشمزه
- کلاف مرغ خوشمزه و خوش طعم مناسب غذای تولد و مهمونی و وعده شام
- پیچاق قیمه اردبیل طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیل ⛱ غذای سنتی و محلی اردبیل
- تهیه مرغ ناردونی آموزش غذای محلی و مزه متفاوت مرغ