طرز تهیه سس خامه مناسب برای غذاهای مختلف در مهمانی ها
طرز تهیه سس خامه , طرز تهیه سس خامه مناسب برای غذا , طرز تهیه سس خامه مناسب غذا ,سس های خانگی و رستورانی, طرز تهیه سس قارچ خامه ای , طرز تهیه سس خانگی
#سس_خامه ?
?١ق غ آرد را در کره ریخته قبل از رنگ انداختن، ٢فنجان شیر را در آن ریخته و هم بزنید دسته جعفری را اضافه،بگذارید ده دقیقه بجوشد. آن را از روی آتش براشته رویش خامه بریزید
برای اینکه بتونیم بعضی از غذاها که زیاد پرطرفدار نیستن رو هوس انگیزتر کنیم نیاز به یه سس خوشمزه داریم. سس خامه ای خوش طعم میتونه باعث اشتها آور شدن خیلی از غذاها بشه، مثلا انواع سبزیجاتی که به صورت پخته سرو میشن اگه کنارش یه سس خوش طعم و بو باشه میتونه یه وعده غذایی دلپذیر بشه حتی برای بچه ها. بهتون پیشنهاد میکنم این سس رو حتما امتحان کنین.
طرز تهیه سس خامه:
۱- ابتدا در طرز تهیه سس خامه ماهی تابه را بر روی شعله متوسط قرار داده و کره یا روغن را داخل آن ریخته تا گرم شود.
۲- قارچ را ابتدا کاملا خرد کرده ( نکات را بخوانید) و سپس به مواد اضافه کرده تا سرخ شود و به رنگ قهوه ای دربیاید.
۳- حال شعله را کم کرده خامه,نمک,فلفل را به آن اضافه مینمائیم.
4-خامه که به جوش آمد سیر را که از قبل کاملا ریز کرده اید به آن اضافه کرده و حدود 2 دقیقه خوب هم میزنیم تا سس غلیظ شود.در انتها از روی شعله برداشته و آن را در کنار استیک سرو کنید.
(به نکات پایانی هر رسپی توجه لازم را داشته باشید.)
روش دیر برای تهیه سس خامه ای
- ۵ قاشق غذاخوری خامه صبحانه
- 40 گرم کره
- ۱ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
- ۱/۲ عدد لیموی تازه
- ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز
- ۱ قاشق مرباخوری پودر آویشن
- ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری گشنیز خورد شده
برای تهیه این سس خوشمزه ابتدا کره رو داخل یه قابلمه کوچیک میریزیم تا آب بشه.
وقتی کره آب شد خامه رو اضافه میکنیم. دقت کنین که حرارت باید ملایم باشه.
حالا موادو هم میزنیم تا خامه کاملا یکنواخت با کره مخلوط بشه.
بعد سیر رنده شده، فلفل قرمز، آویشن و کمی نمک هم اضافه کرده و مواد رو با هم مخلوط میکنیم وقتی مواد خوب مخلوط شدن شعله رو خاموش میکنیم.
در این مرحله کم کم آبلیمو رو اضافه میکنیم و سس رو تست میکنیم تا وقتی ترشیش برامون کافی باشه.
در مرحله آخر هم گشنیز خورد شده رو ریخته و باز سس رو هم میزنیم.
حالا سس خوشمزه ما حاضره تا با انواع غذاها مخصوصا سبزیجات پخته سرو بشه … نوش جان