طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری دستور تهیه شیرینی نارگیلی این شیرینی پرطرفدار
طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری ,طرز تهیه شیرینی نارگیلی , شیرینی نارگیلی این شیرینی پرطرفدار, شیرینی نارگیلی بازاری ,پخت شیرینی نارگیلی , مواد لازم شیرینی نارگیلی بازاری
شیرینی_نارگیلی_بازاری
اول دستور کلیرو براتون میزارم بعد تمام نکاتو میگم
حتما نکاتو رعایت کنید تا ی شیرینیه عالی داشته باشید.
پودر نارگیل 250گرم حتما چرب و دانه ریز(شش تا تخم مرغ)
سفیده ی تخم مرغ 200 گرم
روغن مایع 225گرم
شکر 500 گرم
آبلیموی حتما تازه یک قاشق غ خوری
تمام موادو با هم تو قابلمه ی نچسب با کفگیر چوبی با هم خوب مخلوط کنید.
بزارید رو شعله ی ملایم(به هیچ وجه زیاد نباشه چون مواد پخته میشه و نارگیلی بعد پخت کش نمیاد و سفت میشه) گاز و مرتب هم بزنید(حتما به یک جهت هم بزنید و کفگیرو بیرون نیارید تا هوا تو موادتون نره)
باید کاملا شکر حل بشه. هم زدنو تا وقتی ادامه میدید که حس کنید شکر حل شده.(کمی از موادو بین دو انگشت بزنید اگه سفتی شکرو حس نکردید یعنی کافیه و ی امتحان دیگه اینکه انگشتونو تو مواد بچرخونید بعد هفت ثانیه اگه دستتون سوزش احساس کرد کافیه) کل مراحل حدود ده دقیقه طول میکشه.
مهم ترین نکته تو نارگیلی عالی همین داغ زدنشه پس دقت کنید. و حوصله به خرج بدید.. اصلا نباید موادمون داغ بشه.
بعد از داغ زدن موادو بزارید تا کاملا خنک بشه.
بعد تو قیف با ماسوره ی ساده بریزید و تو سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید ماسوره بزنید.
فرو از قبل به مدت ده دقیقه رو درجه ی 150 روشن کنید. دمای فر برای نارگیلی باید پایین باشه تا خوب پخته و ترک دار بشه.
#برای اینکه متوجه بشید خوب داغ زدید و بعد پخت نارگیلی خوبی دارید اول یدونه امتحانی تو فر بزارید.
#اگه زیر نارگیلیتون گود افتاد یعنی اینکه خمیرتونو زیاد پختید یا اینکه شکرش زیاد بوده که با اضافه کردن کمی پودر نارگیل این مشکلو میتونید برطرف کنید.
#حتما پودر نارگیل چرب و دانه ریز بخرید.
#اگه نارگیلیتون پهن و خشک شد دلیلش اینه که مواد شل شده که باید کمی پودر نارگیل اضافه کنید.
#اگه نارگیلی اصلا پهن نشد و خشکه یعنی اینکه نارگیلش زیاده و باید ی سفیده اضافه کنید(به اندازه ی ی قاشق هم پودر قند)
#شیرینی هارو بین کاغذ روغنی و در یخچال نگهداری کنید و چنددقیقه قبل سرو از یخچال بیرون بیارید.
#میتونید خمیر اضافه ی نارگیلیرو تو یخچال بزارید و بعدا مصرف کنید. البته قبل مصرف کمی داغش کنید درحدی که کمی گرم بشه و از سردی دربیاد نه اینکه دوباره داغ بزنید.