کباب استیک و سیب زمینی دستور تهیه کباب استیک و سیب زمینی بسیار عالی
کباب استیک و سیب زمینی دستور تهیه کباب استیک و سیب زمینی بسیار عالی
کباب استیک و سیب زمینی, دستور تهیه کباب استیک , طرز تهیه کباب استیک و سیب زمینی , دستور پخت کباب استیک و سیب زمینی بسیار عالی ,کباب استیک ,سس مخصوص کباب استیک و سیب زمینی
مواد لازم تهیه کباب استک سیب زمینی: برای 4 نفر
استیک دنده 900 گرم
سس سویا 3 قاشق غذاخوری
ادویه مخصوص استیک 3 قاشق چایخوری
سیبزمینی کوچک 450 گرم
گیاه رزماری 4 شاخه
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
استیک را به صورت مکعبهای ۵ سانتی برش بزنید. سپس تکههای استیک را همراه با سس سویا و ادویه مخصوص استیک داخل کاسهای بریزید و خوب زیر و رو کنید تا استیک کاملاً به سس و ادویه آغشته شود. کاسه را حدود ۱ ساعت کنار بگذارید تا گوشت به خوبی طعم بگیرد.در این مدت سیب زمینیها را آماده کنید. ابتدا پوست سیب زمینی ها را بسابید(برای این کار میتوانید از یک اسکاچ تمیز نو استفاده کنید) و تا جای ممکن نازک کنید. حال آنها را به مدت ۸ دقیقه آبپز کنید. سیب زمینیهای نیم پز شده را آبکش کنید و بگذارید کمی خنک شوند. بعد هم برگهای رزماری، روغن زیتون و نمک و فلفل را روی آنها بریزید و با هم مخلوط کنید.چهار سیخ بزرگ یا ۸ سیخ کوچک را آماده کنید. یکی در میان استیک و سیب زمینی ها را داخل سیخ بکنید (با اندکی فاصله).سیخها را روی گریل یا کباب پز داغ شده با حرارت بالا قرار دهید. برای هر طرف حدود ۵–۶ دقیقه کافی است. البته اگر میخواهید استیک شما کامل مغز پخت شود میتوانید کمی بیشتر روی گریل بگذارید. اما برای داشتن استیکی آبدار و لذیذ همین زمان کافی است. کباب استیک و سیب زمینی را با سس استیک مورد علاقه خود سرو کنید
پیشنهاد سردبیر
- دستور سالاد لبو سیب زمینی آموزش تهیه انواع سالاد ها
- طرز تهیه دسر پارفه هلو از دسر های تابستانی پرطرفدار
- طرز تهیه خورش متنجان با مرغابی غذای سنتی و اصیل شمالی
- دستور شیرینی مسقطی آموزش مسقطی خوشمزه و پرطرفدار
- دستور پیتزا تابه ای با خمیر جادویی آموزش پیتزا تابه ای
- ژله بستنی طبقاتی طرز تهیه ژله چند رنگ ژله بستنی طبقاتی






