پخت پیتزا و نکات درست کردن بدون خشک شدن پیتزا تو فر مثل فست فودی ها

پخت پیتزا و نکات درست کردن پیتزا تو فر مثل فست فودی ها

پخت پیتزا, روش های پخت پیتزا , نکات پخت پیتزا , نکات پخت پیتزا  در فر , پیتزا تو فر درست می کنی خشک میشه

پیتزا تو فر درست می کنی خشک میشه??

پخت پیتزا, روش های پخت پیتزا , نکات پخت پیتزا , نکات پخت پیتزا در فر , پیتزا تو فر درست می کنی خشک میشه

?فقط کافیه ۱۵ دقیقه قبلش فر را روشن کنی تا گرم شه بعد تو یه ظرف آب سرد بزاری وبعد پیتزا را قرار بدی بخار آب مانع از خشک شدن پیتزا میشه

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای تهیه پخت پیتزا مخلوط :

۱ – خمیر پیتزا یا پیراشکی : ۱ بسته

۲ – پنیر پیتزا :  به مقدار لازم

۳ – گوشت چرخ شده : ۲۰۰ گرم

۴ – فلفل دلمه ای : ۲ عدد در دو رنگ

۵ – رب گوجه فرنگی :  ۳ قاشق غذا خوری

۶ – قارچ : ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

۷ – کالباس : ۲۰۰ گرم

۸ – پیاز متوسط :  ۱ عدد

۹ – نمک : به مقدار لازم

۱۰ – فلفل : به مقدار لازم

۱۱ – پودر آویشن : به مقدار لازم

۱۲ – زیتون : به مقدار لازم

 

دستور تهیه پیتزا مخلوط :

۱ – خمیر پیتزا یا پیراشکی را طبق دستوری که روی بسته بندی وجود دارد ، آماده کنید. البته خمیر پیتزا را خودتان نیز می توانید آماده کنید .

۲ – پیاز را به هر صورتی که دوست داشتید خرد کنید ولی رنده نکنید، سپس با مقداری روغن درون ماهی تابه تفت دهید تا نرم و سبک شوند.

۳ – گوشت چرخ شده ، نمک ، فلفل و پودر آویشن را به پیاز اضافه کرده و با حرارت ملایم مواد را به خوبی با هم تفت دهید .

۴ – بعد از اینکه رنگ گوشت تیره و قهوه ای شد ، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید و دوباره تفت دهید ، ماهی تابه را پس از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید.

۵ – کالباس و فلفل دلمه ای را مکعبی و حبه ای خرد نمایید، پیاز  را نیز حلقه ای برش بزنید، قارچ و مقداری زیتون نیز ریز کنید.

۶ – ۲ قاشق رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا بوی خامی ندهد ، می توانید از سس گوجه نیز استفاده کنید

۷ – خمیر پیتزا را نازک پهن کنید. رب تفت داده شده و یا سس گوجه فرنگی را بر روی خمیر آغشته کنید.

۸ – مقداری پنیر پیتزا بر روی خمیر بریزید و کاملا پخش کنید.

۹ – سپس تمام مواد گوشتی را بر روی خمیر بریزی و پهن کنید.

۱۰ – کالباس ، فلفل دلمه ای ، پیاز ، قارچ را که از قبل خرد و آماده کردید را بر روی مواد گوشتی بچینید.

۱۱ – در آخر تمام سطح پیتزا را با پنیر پیتزا بپوشانید و زیتون های خرد شده را در بالاترین لایه بر روی پیتزا بریزید.

۱۳ – حدود ۲۰ دقیقه اجازه بدهید تا خمیر استراحت کند تا بخوبی پخته و ترد شود.

۱۳ – فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. مقداری با روغن کف سینی فر را چرب نمایید و پیتزا را درون سینی بگذارید، به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید.

 

چند نکته پخت پیتزا : در طرز تهیه پیتزا مخلوط برای طلایی شدن روی پیتزا می توانید در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و مراقب باشید پیتزا نسوزد. برای اینکه پیتزا مخلوط به خوبی پخته و ترد شود بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید اجازه بدهید ۲۰ دقیقه پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید. بعد از آماده شدن پیتزا مخلوط را می توانید با سس های دلخواه آن را میل و نوش جان فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *