خوراک مرغ اسپانیایی طرز تهیه خوراک مرغ اسپانیایی فوق العاده خوشمزه

خوراک مرغ اسپانیایی طرز تهیه خوراک مرغ اسپانیایی فوق العاده خوشمزه

خوراک مرغ اسپانیایی ,پخت خوراک مرغ اسپانیایی, طرز تهیه خوراک مرغ اسپانیایی, پخت مرغ اسپانیایی فوق العاده خوشمزه

خوراک مرغ اسپانیایی

مواد لازم:

سس فلفل تند (اگر دوست داشتید ) کمی
شربت قند نسبتا غلیظ دو قاشق سوپخوری
شکر دو قاشق سوپخوری
آب پرتقال یا آب یک چهارم پیمانه
سس گوجه فرنگی یک چهارم پیمانه
سس باربکیو سه چهارم  پیمانه
روغن دو قاشق چای خوری
سیر ریز خرد شده یا پوره سیر آماده دو حبه یا یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
ران مرغ (فقط قسمت پایین ران) هشت تکه

طرز تهیه خوراک فوق
۱. پوست مرغ را بکنید و در سینی فر که با کمی روغن چرب شده است بچینید. نمکو فلفل را روی آن پاشیده وبه مدت بیست و پنج دقیقه در فر دمای سیصد و هفتاد و پنج درجه فارنهایت یا صد و نود درجه سانتیگراد بپزید.
۲. در این فاصله سس را تهیه کنید. در یک ماهیتابه متوسط، سیر را به مدت ۳۰ ثانیه در روغن زیتون داغ و روی حرارت متوسط بپزید. سس باربکیو، سس گوجه فرنگی، آب پرتقال، شکر و شربت -و در صورت تمایل سس فلفل تند- را اضافه کرده بهم بزنید تا تمام مواد داغ شده، چند جوش بزند.
۳. به کمک قلم موی آشپزی یا قاشق، سس را با احتیاط روی مرغها بمالید، سپس آنها را برگردانده و پشت مرغها را هم سس بزنید. مرغهای سس زده شده را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر یا زمانی که کاملا پخته شوند در فر ۱۸۰ درجه فارنهایت یا ۸۲ درجه سانتیگراد بپزید.باقیمانده سس را مجددا گرم کنید و هنگام سرو روی مرغها بدهید.
۴. این رانهای تنوری را میتوانید با غذاهایی مقل برنج ساده، پوره سیب زمینی و یا انواع سبزیجات پخته میل نمایید .
——————————

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *