سوپ رنگی طرز تهیه سوپ رنگی یک پیش غذای همیشگی مناسب و مفید
سوپ رنگی طرز تهیه سوپ رنگی یک پیش غذای مناسب و مفید
سوپ رنگی ,پخت سوپ رنگی, طرز تهیه سوپ رنگی, پخت سوپ فوق العاده خوشمزه , سوپ مناسب کودکان ,
مواد اولیه :
لبو یا چغندر ٢ عدد متوسط
هویج ٢ عدد متوسط
سیب زمینی سیب زمینی ٢ عدد متوسط
قارچ متوسط ۴ تا ٣ عدد
جعفری خرد شده ٣ قاشق غذاخوری
جو پرک نصف پیمانه
استوک سبزیجات ٢ عدد
آب لیموترش ٢ عدد
کره یا مارگارین ١ قاشق غذاخوری
نمک وفلفل در صورت نیاز
قطعاً سوپ های مشابهی که با لبو یا به قولی چغندر تهیه بشه زیاده .ترکیب لبو و ترشی سرکه، طعم مطبوعی به این سوپ می ده و خصوصاً کسایی که به غذاهای ترش علاقمندند این سوپ رو می پسندند.
ابتدا آب رو جوش آورده، استوک سبزیجات رو اضافه کرده وقتی دوباره شروع به جوشیدن کرد سبزیجاتمون رو با توجه به زمان مورد نیاز برای پخت اضافه می کنیم.
اواخر پخت جو پرک و آب لیمو رو اضافه می کنیم، چون استوک ها معمولاً طعم دار و اسپایسی هستن کمی از سوپ رو می چشیم و در صورت نیاز نمک و فلفل می زنیم. در آخر کره را اضافه کرده زیر شعله گاز رو خاموش می کنیم.
گیاهخواران عزیز می تونن به جای کره از مارگارین استفاده کنن.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه آش عباسعلی با دستور عالی و دقیق
- طرز تهیه حلوا سیاه اردبیل بسیار خوشمزه و خوش عطر
- طرز تهیه خوراک دال عدس غذای سریع از خطه ی جنوب کشور
- طرز تهیه خورشت چغرتمه یک غذای اصیل گیلانی با روش پخت های متفاوت
- دستور کباب سیخی روش آماده سازی و پخت کباب سیخی خوشمزه
- طرز تهیه گارنی یارخ یا شکم پاره غذای ترکی بسیار خوشمزه