باقلوا شیر عسلی طرز تهیه شیرینی سنتی و محلی باقلوا شیر عسلی
باقلوا شیر عسلی طرز تهیه شیرینی سنتی و محلی باقلوا شیر عسلی
باقلوا شیر عسلی ,پخت باقلوا عسلی , طرز تهیه شیرینی سنتی باقلوا ,شیرینی محلی باقلوا شیر ,شیرینی عید
دوپیمانه مغزگردوالبته این به دلخواه شماست هرنوع مغزی میشه ریخت یامخلوط مغزهاولی من باگردوبیشتردوست دارم گردوهاروخردمیکنیم بادوقاشق پودرهل و۳قاشق پودرشکرمخلوط چندقاشق گلاب میریزیم درحدی که این مواد کمی چسپندگی پیداکنند خمیریوفکاروسهورق برمی داریم وبابرس کره مذاب می کشیم هرخمیرروتقریباازعرض به پنج تکه مساوی تقسیم ویک ق مواد میزاریم ومیپیچیم روی باقلواهاروکره میزنیم داخل فرگرم 180 بمدت حدود بیست دقیقه اگه طلایی نشده بود گریل روروشن میکنیم چندلحظه کوتاه .
شربت باقلوا
1قوطی شیرعسلی یک ونیم پیمانه شکرودوپیمانه آب رومخلوط حدود یک ربع روی اجاق تاقوام بیاد باقلواهاکه آماده شد هردورومیزاریم که حدود ده دقیقه سرد شوند وبعدشهدرومیریزیم وچندساعت میزاریم که بمونه تاآماده بشه
_________________
پیشنهاد سردبیر
- سوخت وساز بدن یا متابولیسم، عامل مهم در افزایش وکاهش وزن بدن
- بهبود پوست چرب با روشهای طبیعی و با استفاده از گیاه های خانگی
- روش های از بین بردن خشکی پوست و معرفی موثرترین روش
- پویایی – نمونه هایی از عملکرد پویا و خلاقانه از استعدادهای مختلف
- نگهداری سیب زمینی به روشهای سالم و اصولی به مدت طولانی
- کراکت مرغ چگونه کراکت مرغ مثل رستوران درست کنیم