باقلوا شیر عسلی طرز تهیه شیرینی سنتی و محلی باقلوا شیر عسلی
باقلوا شیر عسلی طرز تهیه شیرینی سنتی و محلی باقلوا شیر عسلی
باقلوا شیر عسلی ,پخت باقلوا عسلی , طرز تهیه شیرینی سنتی باقلوا ,شیرینی محلی باقلوا شیر ,شیرینی عید
دوپیمانه مغزگردوالبته این به دلخواه شماست هرنوع مغزی میشه ریخت یامخلوط مغزهاولی من باگردوبیشتردوست دارم گردوهاروخردمیکنیم بادوقاشق پودرهل و۳قاشق پودرشکرمخلوط چندقاشق گلاب میریزیم درحدی که این مواد کمی چسپندگی پیداکنند خمیریوفکاروسهورق برمی داریم وبابرس کره مذاب می کشیم هرخمیرروتقریباازعرض به پنج تکه مساوی تقسیم ویک ق مواد میزاریم ومیپیچیم روی باقلواهاروکره میزنیم داخل فرگرم 180 بمدت حدود بیست دقیقه اگه طلایی نشده بود گریل روروشن میکنیم چندلحظه کوتاه .
شربت باقلوا
1قوطی شیرعسلی یک ونیم پیمانه شکرودوپیمانه آب رومخلوط حدود یک ربع روی اجاق تاقوام بیاد باقلواهاکه آماده شد هردورومیزاریم که حدود ده دقیقه سرد شوند وبعدشهدرومیریزیم وچندساعت میزاریم که بمونه تاآماده بشه
_________________
پیشنهاد سردبیر
- مواد خوراکی برای تقویت استخوان کودکان و رشد مناسب آنها
- طرز برخورد با افراد دارای رفتار و شخصیت های متفاوت
- طرز دوخت مانتو جین چهار دگمه یقه کاراگاهی مد سال ویژه بانوان ایرانی
- طرز تهیه دسر موچاچیپ یخچالی دسر شکلاتی بسیار خوشمزه
- کوکی میکری سه رنگ طرز تهیه کیک سه دقیقه ای با سه طعم
- یادگیری موسیقی و نوازندگی ساز مزایا و فواید از دیدگاه علمی