تارت آلبالو طرز تهیه تارت آلبالو یک دسر عالی و خوشمزه تارت آلبالو
تارت آلبالو , طرز تهیه تارت آلبالو ,یک دسر عالی و خوشمزه تارت آلبالو , روش پخت تارت آلبالو ,طرز تهیه دسر تارت یک دسر خوشمزه تارت
طرز تهیه
صد و بیست گرم کره را با یک چهارم پیمانه پودر شکر می زنیم تا پوک بشه، یک زرده تخم مرغ به همراه یک چهارم قاشق چایخوری وانیل و یک چهارم قاشق چایخوری نمک به کره افزوده خوب هم می زنیم سپس ابتدا یک و نیم پیمانه آرد سه بار الک شده را کم کم به مواد افزوده با چنگال مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی بدست آید، اگر خمیر شل بود یکی دو قاشق دیگر آرد اضافه می کنیم. داخل پلاستیک به مدت نیم ساعت در یخچال می گذاریم. قالب های تارتلت را کمی چرب کرده خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده با سر قالب ها قالب زده خوب پهن می کنیم و با چنگال چند جای خمیر رو سوراخ می کنیم و در فر از قبل گرم شده حرارت ۱۸۰ طبقه ی وسط به مدت بیست دقیقه می پزیم و می گذاریم خنک شود
برای مواد داخل تارت، صد گرم کره را با نصف پیمانه پودر شکر می زنیم تا پوک بشه یک عدد تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چایخوری وانیل افزوده هم می زنیم، یک چهارم پیمانه شیر افزوده، یک قاشق چایخوریِ سر خالی بیکینگ پودر را به یک پیمانهی سرخالی آرد سه بار الک شده افزوده کم کم به مواد اضافه و هم می زنیم. از مواد داخل تارتک ها ریخته روش و با آلبالوی هسته گرفته که مدتی در صافی گذاشتیم تا آب نداشته باشه پر کرده و بادام پرک شده بو داده لا به لای آن گذاشته به مدت ۳۵_۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده حرارت ۱۸۰ درجه می پزیم. خنک که شد سرو می کنیم. می توانیم کمی پودر قند روی آن الک کنیم