رولت شکلات رنگی طرز تهیه رولت شکلات رنگی شیرینی نوین و خوشمزه
رولت شکلات رنگی طرز تهیه رولت شکلات رنگی شیرینی نوین و خوشمزه
رولت شکلات رنگی , تهیه رولت شکلات رنگی ,طرز تهیه رولت شکلات رنگی ,شیرینی نوین و خوشمزه
✏️مواد لازم برای۱۲ نفر
?بیسکویت سبوس دار ۲۰۰ گرم
?شکلات تلخ 70% ۲۰۰ گرم
?کره ۱۵۰ گرم
?مغز گردو ۱۱۰ گرم
?مغز پسته ۱۱۰ گرم
?مرنگ ۲ عدد
?مربای گیلاس ۳ قاشق غذا خوری
?سس کارامل ۱ قاشق غذا خوری
♨️طرز تهیه
?مغز گردو، پسته و بیسکویتها را درشت خرد کنید و در کاسه بزرگی با مربا و مرنگ مخلوط کنید. از مربا فقط دانه های گیلاس و یا آلبالو را جدا کنید و شهد آن را کنار بگذارید.
?شکلات، کره و کارامل را به روش بن ماری آب کنید. محتویات دو ظرف را با هم مخلوط کنید و آنها را در یک قالب که آن را با کاغذ روغنی پوشاندهاید بریزید. (کاغذ روغنیها باید از دیواره قالب بیرون بزنند تا سطح روی کیک را نیز بپوشانند).
?سپس قالب را در یخچال قرار دهید تا رولت شکلاتی خود را بگیرد. توجه داشته باشید که قالب شکلات را با سلفون یا کیسه فریزر کاملا بپوشانید, چون شکلات خیلی زود بوی یخچال و مواد غذایی داخل یخچال را به خود جذب می کند و دیگر قابل خوردن نیست.
?در نهایت دسر شکلاتی خوشمزه را از قالب بیرون آورید، کاغذها را جدا کنید و آن را برش بزنید. این دسر را در ظرف دربسته میتوانید تا چند روز در یخچال نگه داشت؛ به این شکل طعم خوب آن نیز حفظ خواهد شد
?سایر نکات
?این دسر شکلاتی جادویی نیازی به پخت و پز ندارد و ساده تر از آنچه فکر کنید درست می شود . میتوانید از مربای آلبالو نیز برای درست کردن این دسر شکلاتی خوشمزه استفاده کنید. به جای مرنگ می توانید از مارشمالوهای ساده آماده در بازار هم استفاده کنید
پیشنهاد سردبیر
- دستور بستنی موزی شکلاتی خونگی خوشمزه و پرطرفدار
- دستور چیز کیک تکنفره آموزش انواع کیک و چیز کیک
- طرز تهیه بسبوسه پنیری آموزش پخت شیرینی عربی بسیار خوشمزه
- طرز تهیه شیرینی اتابکی آموزش شیرینی عید و پذیرایی
- آموزش تهیه کیک فرانسوی دستور پخت راحت و طعم بی نظیر
- دستور تارت کرمدار تابه ای آموزش انواع شیرینی کیک و تارت