ترشی انار طرز تهیه ترشی انار ترشی انار بی نظیر مناسب فصل سرد
ترشی انار ,ترشی انار , طرزتهیه ترشی , درست کردن ترشی ,روش تهیه ترشی انار ,طرز تهیه ترشی ,لبو و دانه های انار
✏️مواد لازم
?لبو (پخته و رنده شده) ۵۰۰ گرم
?دانه انار ۱ کیلوگرم
?آب انار ۱ لیتر
?سرکه انار یا سرکه لبو یا سرکه انگور ۱ لیوان
?پودر گلپر ۱ قاشق غذا خوری
?گشنیز (پودر) ۲ قاشق غذا خوری
?سیاه دانه ۲ قاشق غذا خوری
?پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
?نمک به مقدار لازم
? @cookit
♨️طرز تهیه
?انار را دانه کرده و با اندازه 1/2 قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه می کنید. دانه های انار و نمک را به مدت 5 تا 6 ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری کنید تا نرم شوند.
?لبو را شسته و با پوست بپزید. بعد از پخت پوست آن را بگیرید و وقتی سرد شد آن را رنده کنید.
?داخل ظرف سرکه و آب انار بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد.
?لبو و دانه های انار را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشند. بعد از روی حرارت بردارید و زمان دهید تا سرد شود. بعد از سرد شدن ادویه ها را اضافه کنید و در ظرف دربسته در یخچال بگذارید .
?این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.