شیرینی کندو عسل کیک کندو عسل روش تهیه شیرینی کندو عسل
شیرینی کندو عسل
شیرینی کندو عسل شیرینی کندو عسل, روش تهیه شیرینی کندو عسل , طرز پخت شیرینی کندو عسل ,شیرینی کندو ,طرز تهیه شیرینی کندو ,
مواد لازم برای پخت شیرینی کندو عسل :
آرد ۲لیوان
۲ ق غ پودرشکر(شکر )
۱ ق غ خمیر مایه
۲ ق غ شیر خشک
۲عددتخم مرغ(یکی از زرده روجدا کردم.گذاشتم کناربرای تزیین)
۱/۳کاپ (لیوان) روغن
کمی نمک
آبولرمنصف لیوانتقریبا
پنیر کیبی
همهمواد به غیر از پنیر رو با هممخلوطمیکنیمتا به صورتخمیر درست بشه
(بدون شیر خشک هممیشه)
به این صورت.میزاریم یه جای گرمیک ساعتی تا به عمل بیاد
پنیر رو به ۴قسمتمساوی تقسیممیکنیمبرای لای شیرینی
اندازه فندقکمیبزرگتر خمیر رو برداشته وپنیر رو لاش میزاریموگرد میکنیم
و به همین صورت از کناره های ظرف میچینیم تا وسط ظرف.
یکی از تخممرغ هارو کامل داخل خمیر نمیریزیم.زرده رو جدا کرده با کمی زعفرون اب شده مخلوط میکنیم برای روی شیرینی
زرده رو روی شیرینیامون میریزیم
وبا کنجد تزیین میکنیم.به این صورتو باز هممیزاریم به نیم ساعتیکه به عمل بیاد
اینجا خوب به عمل اومده ودر فر از قبلگرم شده میریزیم
ار فر بیرو اووردیمهمونموقع شیره رو روش میریزیم
شیره روی شیرینیا وایمیسه کم کم جذب شیرینیمیشه
پیشنهاد سردبیر
- پیتزا اصیل ایتالیایی-طرز تهیه پیتزای ایتالیایی اصل-پیتزا ایتالیایی
- طرز تهیه بال سوخاری با سس بوفالو ویژه و خوشمزه
- طرز تهیه پای پپرونی به دستور عالی برای خمیر با پنیر خامه ای
- طرز تهیه کیک پلنگی آموزش کیک پلنگی مرحله به مرحله
- دستور کیک پنیری آماده سازی کیک پنیری ساده و در عین حال خوشمزه
- نکاتی برای باقلاپلو ی خوشمزه ترفندهای آشپزی حرفه ای