نان شیر مال گیس طرز تهیه نان شیر مال سنتی با طرح گیس بافت
نان شیر مال گیس ,طرز تهیه نان شیر مال گیس, طرز پختنان شیر مال گیس ,نان شیر مال محلی ,نان شیر مال با طرح بافت ,
نان شیر مال گیس ارد 500گرم.یک عدد تخم مرغ. شیر 1لیوان.پودر خمیر ترش 1ق غ ،روغن جامد، شکر 5ق غ 100گرم،نمک 1ق م،شکر1ق م برای مخمر،شیر را ولرم میکنیم در حدی که انگشت را نسوزاند فقط کمی گرم شود،خمیر ترش وشکراندازه مخمر را اضافه کرده ده دقیقه استراحت میدهیم بهد همه مواد را با هم مخلوط وخمیری نرم بدست میاید
اگر خمیر به دست چسبید کمی ارد اضافه کنید خمیر را حدود پنج دقیقه ورز دهید وبیست بار محکم به ظرف بکوبید بعد ار 1الی2ساعت استراحت میتوانیم نان را درست کنیم با این اندازه میتوان سه نان شیر مال گیس بافت درست کرد در صورت تمایل میتوانید یک ق چ زرد چوبه به خمیر اضافه کنیم تا رنگ ان زرد شود،خمیر را به سه قسمت کرده وهر قسمت را دوباره به سه قسمت دیگر تقسیم میکنیم روی تخته با کمک دست مانند مار درست میکنیم سه تا را با هم مانند کیس میبافیم ونوکشان را به کمک زرده تخم مرغ میچسبانیم یک عدد زرد ه تخم مرغ را با شیر مخلوط کرده وخمیر را رو مال میکنیم ودر دمای 180 درجه به مدت 15الی 20دقیقه درون فر میپزیم برای گریل کردن روش هم شعله بالای فرا دو یا سه دقیقه روشن میکنیم تا کاملا طلایی شود از فر که بیرون اوردیم کمی کره رویش میمالیم تا براق شود