خرید چای بهاره لاهیجان سال 98
خرید چای بهاره لاهیجان دانه سیاه اصل درجه یک و ممتاز بهترین چای جنس مرغوب که چای قلم و سرگل که بصورت خرده و عمده به فروش می رسد.این چایی بدون اسانس و کاملا طبیعی می باشد و با قیمت پایین تر از بازار موجود است
شماره تماس : ۰۹۳۶۶۶۴۵۷۰۶ صادقی
شماره تماس : ۰۹۱۰۰۲۹۸۰۰۶ صادقی
(برای خرید بیش از یک کیلو تخفیف ویژه ارائه می دهیم)
چای بهاره لاهیجان چای بدون اسانس
با یک مرتبه خرید مشتری دائمی خواهید شد
چون روش ما سود کم , فروش زیاد است
چای بهاره لاهیجان بدون اسانس و کاملا طبیعی است وخود نیز مصرف می نماییم و راضی هستیم لذا بر آن شدیم شما هموطنان از این نعمت طبیعی بی بهره نباشند مطمئنیم با یکبار استفاده مشتری دائم خواهید شد.
مضرات اسانس چای بر کـسی پوشیده نیست سلامتی خود را با عطر و بوی خوش اسانس به خطر نیافکنیم.
مصرف چای به عنوان یک دم کرده گیاهی طبیعی (بدون اضافه کردن اسانس وعطر مواد شیمیایی و… )نمی تواند مضر وسمی باشد چنانچه که بسیاری از گیاهان جنبه درمانی و دارویی دارند که هر روزه مردم ما از آن استفاده زیادی می کنند اما با این وضعیت چای که در کشور حاکم است و ایرانی را به جای خارجی جا می زنند و چای خارجی را هم که معلوم نیست در هند و سیلان چطور تهیه می کنند وارد ایران می شود بماند به این موارد بیافزایید اسانس ها و مواد شیمیایی که به این چای ها چه خارجی وچه ایرانی می زنند وبه خورد انسان ها می دهند که باعث شده امثال دکتر روازاده ها ابراز نگرانی کنند تا به وضعیت کشت چای کشور و بالابردن تولید وکیفیت وهمچنین تحقیقات علمی گسترده برای بالابردن کیفیت ونیز جنبه های سلامتی آن کار نشود این نگرانی ها وجود دارد.
باید تراز مضرات و فواید مصرف چای به وسیله محققان دلسوز و متعهد ایرانی روشن شود تا مردم با این نوشیدنی که در فرهنگ و زندگی مردم ما سال های سال ریشه دوانیده وجز لاینفک زندگی مردم شده است با دید عقلایی برخورد کنند .
آیا می دانید همین چای سیاهی که هر روز دم می کنید و نوش جان می کنید دارای فوایدی بسیار زیادی است؟دو فنجان چای به اندازه پنج وعده سبزی، آنتی اکسیدان دارد.
چای از تشکیل لختههای خونی در سرخرگهای اصلی جلوگیری میکند. پلاکها در واقع ترکیبی از چربی خطرناک و کلسترول هستند.
مصرف روزانه سه فنجان چای راهکاری موثر برای جلوگیری از حمله قلبی و سکته مغزی است.
به گزارش ایسنا، پزشکان دانشگاه غرب استرالیا در یک بازبینی جدید یادآور شدند که نوشیدن منظم چای سیاه یا چای سبز میتواند ۱۱ درصد خطر حمله قلبی و بیماریهای قلبی را کاهش دهد.
چای از تشکیل لختههای خونی در سرخرگهای اصلی جلوگیری میکند. پلاکها در واقع ترکیبی از چربی خطرناک و کلسترول هستند.
به گزارش روزنامه تلگراف، متخصصان تغذیه معتقدند که به لحاظ تحویل آنتی اکسیدانها، دو فنجان چای معادل پنج نوبت مصرف سبزیجات یا دو عدد سیب حاوی آنتی اکسیدانها است. مزایای چای به طور چشمگیری به خاطر محتوای فلاوونوئید آن است.
فلاوونوئیدها در واقع محتویات آنتی اکسیدانی هستند که با بیماریهای قلبی ـ عروقی تعامل دارند. هر یک فنجان چای بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیگرم فلاوونوئید دارد. علاوه بر اینها میزان فلاوونوئید موجود در چای سیاه درست به همان اندازه چای سبز است.
ما نمی توانیم به تحقیقات خارج از مرزهایمان اعتماد کنیم چون درپشت این تحقیقات بلاشک اهداف اقتصادی سودجویانه وحتی سیاسی در کار است.
فواید چای سیاه
همانطور که میدانید چای در سراسر جهان به سه شکل
چای سیاه (Black Tea)
چای سبز (Green Tea)
و چای سفید (White Tea) عرضه میشود.
متداول ترین آن چای سیاه است که در ایران زیاد مصرف میشود.
حقایق زیر در مورد چای سیاه است
– مشخص شده است که از نظر میزان تاثیر آنتی اکـسیدان (خاصیت ضد سرطان) دو فنجان چای با ۲۰ لیوان آب سیب یا ۴ لیوان آب پرتقال برابری میکند.
– عصاره چای حاوی کلروفرم٬ کافئین و غیره بوده که باعث کاهش شانس بوجود آمدن تومور میشود.
– رنگدانههای چای همچنین بیماریهای عروقی را کاهش میدهند. بیش از اینها٬ پلی فنل موجود در چای باعث قویتر شدن دیواره های عروق و همچنین تنظیم قدرت انتقال دهندهگی عروق میشود.
– نکتهای جالب در مورد چای، وجود فلوراید در آن است که باعث محافظت از دندانها میشود.
– مصرف چای برای سلامتی قلب مفید است.
– نتایج اخیرا منتشر شده آزمایشات پزشکی نشان میدهد مصرف روزانه پنج بار چای باعث کاهش کلسترل LDL (کلسترل بد) به میزان ۱۱٫۱ درصد می شود و کلسترول کلی (TC) تا ۶٫۵ درصد کاهش پیدا میکند.
– چای سبز باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان می شود. این آزمایش توسط کالج سلامت عمومی دانشگاه آریزونا و مرکز سرطان آریزونا انجام گرفت. محققین اثر مصرف چهار خوراک ۱۸ اونسی در روز از چای سبز بدون کافئین٬ چای سیاه بدون کافئین٬ یا آب را برای مدت چهار ماه، روی ۱۴۳ سیگاری قهار آزمایش کردند. نتیجه مطالعات نشان داد میزان ۸-OHdG که نشان دهنده خسارت به DNA است٬ به میزان تکان دهنده ۳۱ درصد کاهش پیدا کرد. البته برای دو گروه دیگر نتیجه این نبود.
اکـسیده شدن DNA در کنار بیماریهای قلبی عروقی از جمله عوامل ایجاد سرطان است. پلی فنل های چای نه تنها آنتی اکـسیدان های قوی هستند، بلکه همچنین بارورکننده فاز ۲ آنزیم های سم زدا که نتیجه اش از بین بردن بیش از پیش آسیب های وارده به DAN که باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان است، میشود.
مسول این آزمایش: ایمان حکیم دکتر و پروفسور مرکز مطالعات سرطان در آریزونا و مدیر گروه دانشگاه سلامت عمومی در دانشگاه آریزونا: بیماران مورد مطالعه مخصوصا سیگاری انتخاب شده بودند تا برسی فاکتورهای سرطان زا در آنها راحتتر باشد. محققین همچنین معتقدند که فرآیند جداسازی کافئین از چای٬ بیشتر چای سیاه را تحت تاثیر قرار میدهد تا چای سبز را. به همین خاطر اکثر مواد موثره چای سیاه در این آزمایش در فرآیند خارج سازی کافئین از دست رفته است.