[ Photo ]
#آش_آماج ترکی میگن ( #اومانج)
این اش مخصوص مناطق سرد سیر آذربایجان شرقی به خاطر سبزیجات محلی که توش استفاده میشه و فوق العاده طبع گرمی داره.
سبزی های محلی در دسترس همه نیست معمولا با سبزی معادلش طرز تهییه شو میذارم .
لوبیا و عدس ۲۰۰ گرم
آب ۵ پیمانه
اسفناج یک کیلو
آرد ۴۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
روغن ۳ ق غ خ
نمک و فلفل به اندازه
???? مقداری از آب را کم کم روی آرد بپاشید و آرد را در کف دست خود مالش دهید این کار را چند بار تکرار کنید تا آرد به شکل دانه های ریز به اندازه عدس یا ماش در آید لوبیا و عدس را با ۵ پیمانه آب بپزید پس از پخته شدن لوبیا و عدس اسفناج را خرد کرده به آن اضافه کنید و بگذارید پخته شود. با پخته شدن اسفناج ،عدس ولوبیا دانه های آرد را نیز کم کم در آن بریزید و هم بزنید. پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید و به همراه نمک و فلفل به مواد دیگر اضافه کنید زمانی که آش جا افتاد آماده شده است.
پیشنهاد سردبیر
- بیوگرافی سوفیا ورگارا داور امریکاز گات تلنت و بازیگر خوشگل
- ماه عسل سال ۹۵ و جزئیات مربوط به آن
- ماکان بند در برنامه دورهمی امشب 26 بهمن 96 رهام هادیان و امیر مقاره
- خلاصه سریال زوج یا فرد عکس های بازیگران سریال در نوروز 98
- عکس های نگین میرصالحی مدل و فشن بلاگر معروف ایرانی ساکن هلند
- بیوگرافی ارسلان کاشی چهره اینستاگرامی و اکیپ گروه او


