طرز تهیه اسفناج پلو غذایی سالم مقوی سرشار از مواد مغذی

طرز تهیه اسفناج پلو غذایی سالم مقوی سرشار از مواد مغذی

طرز تهیه اسفناج پلو بسیار آسان و در عین حال ساده و خوشمزه ای است و شباهت زیادی با سبزی پلو دارد .اسفناج خود به تنهایی غذایی سالم مقوی و دارای مواد مغذی فراوانی است که به آن هم اشاره مختصری در ادامه داریم.

مواد لازم اسفناج پلو:

یک عددپیاز خرد شده به صورت نگینی

یک کیلو اسفناج پاک شده

برنج

زرد چوبه

چغندر

طرز تهیه اسفناج پلو

طرزتهیه و روش پخت اسفناج پلو :

ابتدا یک عددپیاز رو نگینی میکنیم و زرد چوبه میرنیم یک کیلو اسفناج پاک شده و تمیز شسته شده و خرد شده رو اضافه میکنیم با پیاز کمی تفت میدیم تا ابش کشیده بشه اگه این کارو نکنیم موقعی که برنج رو اضافه میکنیم به همراه اب باعث میشه غذامون شفته بشه بعد که اسفناج ها کمی تفت خورد برنج و اب رو اضافه میکنیم اب رو کمتر از حد معمول کته ها بریزید بعد که اب پلو قشنگ کشیده شده چغندر ها رو نازک برش میزنیم و لای پلو میزاریم تا این حالت رنگی رنگی پلو ایجاد بشه دقت کنید اب برنج کاملا کشیده شده باشه اگرنه برنجتون قرمز میشه و شکل خوبی نخواهد داشت میتونید با مرغ یا گوشت هم این غذا رو بخورید ولی همین جوری هم خیلی خوشمزه است با ترشی یا ماست…

نگاهی مختصر به فواید اسفناج:

منبع غنی ویتامین K است که به ترویج تولید پروتیینی کمک می‌کند که مسئول تثبیت کلسیم در استخوان‌ها است. علاوه بر غنی بودن ویتامین K، اسفناج منبع عالی کلسیم و ویتامین D، فیبر رژیمی، پتاسیم، منیزیم و ویتامین C است که همه آن‌ها مواد مغذی مهمی هستند که برای سلامت استخوان خوب هستند.

سیستم بینایی و سیستم ایمنی خود را تقویت کنید

اسفناج حاوی بتاکاراتن و کلروفیل می‌باشد که همه آن‌ها مسئول بهبود دید شما و افزایش سیستم ایمنی بدن هستند.آنها ذخیره می‌شوند، که بخشی از شبکیه چشم است که به عنوان a طبیعی عمل می‌کند و چشم شما را از نور آسیب حفاظت می‌کند

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *