علت های شکسته شدن ژله رولی با رعایت نکات ژله رولی عالی تهیه کنیم
علت های شکسته شدن ژله رولی, با رعایت نکات ژله رولی عالی تهیه کنیم, ترفندهای تهیه ژله رولی, ژله رولی عالی , ژله رولی , دلایل شکسته شدن ژله رولی , علت های خوب نشدن ژله رولی,
علت های شکسته شدن ژله رولی
1)?پهن برداشتن ژله
2)?زیاد گذاشتن ژله در یخچال قبل از رول کردن ژلمون .
نکات مهم در خوب در اومدن و ترک نخوردن ژله رولی
1)?بستنی در دمای اتاق باشد تا کاملا باز شود
2)?زمانی که ژله را با سه چهارم پیمانه اب جوش به روش بن ماری یا حرارت مستقیم درست کردیم ،بستنی را به ژله داغ اضافه میکنیم تا دو رنگ شود
3)?بستنی را زیاد هم نمیزنیم در حدی که فقط با ژله مخلوط شود کافیست
4)?اگر ژله سرد شود ،ژله رولیه ما دو رنگ نمیشود
5)?انتخاب سینی مناسب تقریبا اندازه ۲۰در۴۰ خوبه
6)?سینی را در یک سطح صاف در یخچال قرار دهید بعد مواد را داخل سینی بریزید
7)?زمان کافی برای گرفتن ژله در یخچال 45دقیقه است با انگشت امتحان کنید اگر انگشت روی ژله فرو نرود در همین حد کافیست وژله اماده برای رول کردن است
8)?اگر بیشتر از 45 دقیقه در یخچال بماند ژله رولی ماخوب در نمیاد و ترک میخوره
9)?زمانی که ژله اماده شد از یخچال خارج و اروم رول میکنیم
10)?بعد از رول کردن اگر هر چقدر در یخچال بماند مشکلی نیست
11)?انتخاب سینی مناسب خیلی مهمه پهن برداشتن ژله باعث میشه که ژله رولیمون بشکنه بایک بار درست کردن خودتون متوجه میشید که چه اندازه سینی مناسب تر هستش
12)?اگر بعد از مخلوط کردن ژله و بستنی با هم دیگه بستنی روی ظرف قرار گرفت و ژله زیر نگران نباشید ژله شما درست هست
(13 اگر رول گرد مد نظرتون هست برش صاف و اگر رول گل رز در نظر دارید باید برش دالبر داشته باشید .
14. برای گل رز لبه ی ابتدایی رو کوتاه برش دهید تا مرکز گل زیبایی داشته باشید
۱۵.مواد رو به صورت دقیق استفاده کنید و به دلخواه خودتان کم و زیاد نکنید .
۱۶.قطر ژله بستنی در سینی از نیم سانت یا پنج میلی متر بیشتر نباشد
علت_شکستن_ژله_رولی✔️(فوروارد یـــــادتـــــون نـــــره )
سلام وقت بخیر
من ژله رولی رو عالی رول میکنم اما بعد از چند دقیقه خود به خود ژله میشکند علتش چیه؟