گرفتگی عروق و سکته بررسی بیشترین علل گرفتگی عروق

گرفتگی عروق و سکته بررسی بیشترین علل گرفتگی عروق

گرفتگی عروق و سکته

علل گرفتگی عروق و سکته،

مصرف:

?آب سرد فراوان
?روغن های صنعتی
?رب گوجه فرنگی صنعتی
?گوشت مرغ صنعتی
?نمک های تصفیه شده یددار

گرفتگی عروق و سکته , بررسی بیشترین علل گرفتگی عروق,انسداد عروق و پیشگیری, بیشترین علل گرفتگی عروق,راههای پیشگیری از سکته ,علت گرفتگی رگ قلب ,درمان انسداد رگ

پیشگیری از گرفتگی رگ قلب

پیشگیری از ایجاد آترواسکلروز، یکی از بهترین راه‌ها برای درمان این وضعیت است. اقدامات لازم برای کاهش خطر تجمع پلاک عبارت‌اند از:
۱. رژیم غذایی

سعی کنید از چربی‌های اشباع‌شده اجتناب کنید، چون آنها سطوح کلسترول بد را افزایش می‌دهند. مواد غذایی زیر سرشار از چربی‌های اشباع‌نشده هستند و می‌توانند به پایین نگه داشتن سطوح کلسترول بد کمک کنند:

روغن زیتون؛
آووکادو؛
گردو؛
ماهی‌های چرب؛
آجیل؛
دانه‌ها.

۲. ورزش

ورزش سطح تناسب اندام را بهبود می‌بخشد، فشار خون را پایین می‌آورد و به کاهش وزن کمک می‌کند.
۳. سیگار نکشیدن

سیگار کشیدن یکی از عوامل خطر مهم در بروز آترواسکلروز است و فشار خون را نیز افزایش می‌دهد. افراد سیگاری باید در اسرع وقت سیگار را ترک کنند و در مورد راه‌های کنار گذاشتن سیگار و مقابله با علائم ناشی از ترک آن با پزشک‌شان صحبت کنند.

علل گرفتگی رگ قلب

عوامل خاصی می‌توانند به سطح داخلی شریان آسیب برسانند و منجر به آترواسکلروز شوند. این عوامل عبارت‌اند از:

فشار خون بالا؛
سطوح بالای کلسترول؛
سیگار کشیدن؛
سطوح بالای قند خون.

مساله قابل تامل نوع چربی های مصرف شده است ، هر نوع چربی باعث گرفتگی عروق نمیشود بلکه فقط تکه‌های‌ بافت‌ چربی‌دار، که‌ حاوی‌ لیپوپروتئین‌ کم‌چگال‌ (همان‌ کلسترول‌ بد) هستند و به‌ دیواره‌ سرخرگ‌ آسیب‌ می‌رسانند، اغلب‌ در محل‌ اتصال‌ و انشعاب‌ سرخرگ‌ها رسوب‌ می‌کنند و موجب انسداد عروق میشوند . تشکیل‌ این‌ رسوبات‌ شاید حتی‌ در اوایل‌ جوانی‌ آغاز شود. با تجمع‌ چربی های زاید ‌، انعطاف‌پذیری‌ سرخرگ‌ کم‌ و فضای‌ داخلی‌ آن‌ تنگ‌تر می‌شود. در نتیجه‌ ازمقدار عادی جریان‌ خون‌ کاسته می شود . از طرفی‌ این‌ رسوبات‌ ممکن‌ است‌ شکاف‌ بردارند یا پاره‌ شوند و روی‌ آنها لخته‌ خونی‌ تشکیل‌ شود که‌ در نتیجه‌، رگ‌ بیشترمسدود می‌شود .

برخی از افراد بیشتر در معرض خطرِ گرفتگی رگ قلب هستند. شرایط زیر، خطر ابتلا به آترواسکلروز را افزایش می‌دهند:

دیابت: افراد مبتلا به دیابت کنترل‌نشده و سطوح قند خون دائما بالا، احتمال بیشتری دارد که به آترواسکلروز دچار شوند.
ژنتیک: افرادی که یکی از والدین یا خواهر و برادرشان به آترواسکلروز و بیماری قلبی‌عروقی مبتلاست، بسیار بیشتر از بقیه احتمال دارد به آترواسکلروز دچار شوند.
آلودگی هوا: به نظر می‌رسد که قرارگیری در معرض آلودگی هوا، خطر تجمع کلسترول در عروق کرونر را افزایش می‌دهد.

افرادی که در معرض این عوامل خطر قرار دارند، باید در پیروی از یک رژیم غذایی کم‌چرب و کم‌سدیم و اجتناب از مصرف دخانیات، دقت بیشتری به خرج دهند.

این چربیهای زائد که باعث انسداد عروق میشوند چطور و چگونه وارد جریان خون میشوند ؟

پاسخ : چربیهای زائد آسیب رسان معمولا درساخت روغنهای نباتی (مایع و جامد ) صنعتی و غیر اورگانیک بکارگیری میشوند بنابراین اشخاصی که به مدت طولانی از این نوع روغنها استفاده میکنند ، چربی{ بد } خون آنها افزایش یافته و در نتیجه دچار گرفتگی عروق قلب میشوند .

عوامل افزایش دهنده خطرتصلب شرایین :

۱- مصرف سیگار

۲- مصرف مواد مخدر

۳- غلظت خون

۴- دیابت

۵- سن بالا

۶- استرس

۷- کم تحرکی

۸- پرخوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *