کیک پسته طرز تهیه کیک پسته خوشمزه مخصوص مهمونی و تولد
کیک پسته
کیک پسته , طرز تهیه کیک پسته ,روش پخت کیک پسته, کیک آسان , روش تهیه کیک ,فر رو روشن و روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
? مواد لازم
سه پیمانه آرد مخصوص کیک
دو قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک دوم قاشق چایخوری نمک
یک و نیم پیمانه شکر
۵۰ گرم پسته ی چرخ شده یا کوبیده شده
آب نصف لیوان
کره سیصد و چهل گرم
یک و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل
پنج عدد تخم مرغ بزرگ
یک دوم پیمانه شیر پرچرب
? طرز تهیه
فر رو روشن و روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
1- یک قالب کیک سوراخ دار بیست و پنج سانتی رو با کره چرب کنید.
2- آرد، بیگینگ پادر و نمک رو الک کنید.
3- کره رو با سرعت متوسط همزن دو دقیقه هم بزنید.
4- شکر رو اضافه کنید و چهار دقیقه با سرعت نیمه زیاد هم بزنید.
5- وانیل و تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه کنید و اون قدر هم بزنید تا مخلوط بشن.
6- آرد رو در سه قسمت مساوی اضافه کنید . بین هر دو قسمت نصف شیر رو هم اضافه کنید.
7- پودر پسته رو با آب مخلوط کنید و اون رو با سه پیمانه از مایه کیک مخلوط کنید.
8- یک سوم از مایه ساده رو کف قالب بریزید . سپس یک سوم از مایه پسته رو روی اون بریزید . و این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید.
9- برای مدت شصت تا هفتاد و پنج دقیقه یا تا وقتی که خلال دندان تمیز از مرکز کیک خارج بشه بپزید.