کلوچه کدو تنبل بخار پز بسیار خوشمزه و مقوی و مراحل پخت آسان

کلوچه کدو تنبل بخار پز بسیار خوشمزه و مقوی و مرحل پخت آسان

کلوچه کدو تنبل بخار پز

مواد لازم

250 گرم کدوی تنبل بدون پوست
300 گرم آرد کیک پزی
1/3 قاشق چایخوری نمک
4 قاشق غذاخوری شکر
3 قاشق چایخوری پودر مخمر
150 گرم آرد کیک پزی (قسمت سفید کلوچه)
1 قاشق چایخوری پودر مخمر (قسمت سفید کلوچه)
2 قاشق غذاخوری شکر (قسمت سفید کلوچه)
نصف یک لیوان آب (قسمت سفید کلوچه)
1/3 قاشق چایخوری نمک (قسمت سفید کلوچه)

طرز تهیه کلوچه کدو تنبل :

کدوی تنبل را پوست کنده و تخم های داخلش را جدا کنید. سپس آن را بصورت مکعبی برش زده و بصورت بخار پر آن را بپزید.
پس از حدود 20 دقیقه پخته شدن که کدو ها نرم شد آن را را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شوند و سپس آنها را پوره کنید.

کلوچه کدو تنبل بخار پز, کوکی کدو تنبل بسیار خوشمزه, مراحل پخت شیرینی کدو تنبل, مواد لازم کلوچه کدو تنبل, طرز تهیه کلوچه کدو ,روش پخت کلوچه بخارپز
در ظرفی 300 گرم آرد را به همراه 4 قاشق شکر، 3 قاشق مخمر و نمک مخلوط کرده و پوره کدو را نیز به آنها اضافه کنید. سپس با همزن آن را بزنید تا بصورت یک خمیر لاستیکی و یکدست در آید.
روی خمیر را با سلفون پوشانده و بگذارید تا خمیر استراحت کند.
در ظرف دیگری 150 گرم آرد را به همراه 2 قاشق شکر و 1 قاشق چایخوری مخمر و نمک مخلوط کرده و آب را به آن اضافه کنید. سپس مخلوط را با همزن زده تا بصورت خمیری در آید.
سطح صافی را با آرد پوشانده و خمیر کدوی تنبل را بر روی آن به کمک وردنه پهن کنید تا ضخامت 1 سانتی متری برسد. خمیر سفید را نیز به صورت جداگانه به ضخامت 1 سانتی متر پهن کرده و بر روی خمیر کدو قرار دهید.
خمیر را از گوشه رول کرده و سپس به ضخامت 3 سانتی متری برش بزنید.
رول ها را در بحار پز به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید.

✏️نکته
بهتر است کلوچه کدو تنبل را بصورت نیمه گرم سرو کنید. ولی می توان به مدت 3 روز در یخچال از آن نگهداری کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *